BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ülkü Ocakları Şehitler için toplandı.



Bilecik Şehitler Parkında gerçekleştirilen basın açıklamasına, MHP İl teşkilat üyeleri, Bilecik Ülkü Ocakları Merkez ve İlçe teşkilat üyeleri katıldı.

DSC_0382_resized

Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fazlı Güner, Bilecik’te, Ülkü Ocakları’nın organizasyonuyla Ülkücü Gençliği, 24 saat esasına göre 1 hafta boyunca “Şehitlere saygı nöbeti” tuttuğunu hatırlatarak, ”Canlarını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, devletin varlığına ve bekasına, ay yıldızın ve Türklüğün istikbaline ve istiklaline feda eden şehitlerimize duyduğumuz minnetin bir ifadesidir. Tüm şehitlerimizin kabirleri nur, makamları kutlu, ruhları şad olsun.” dedi.

DSC_1023_resized

Her vatandaşı, her genci şehitlere olan minnetini göstermek isteyen herkesi Şehitler Parkına davet eden Güner, tutulan nöbetin, acılara rağmen milletçe dik duruşu temsil ettiğini söyledi.

DSC_1093_resized

Güner, Şubat 1992 yılında Ermenilerin insanlığın gözleri önünde kalleşçe ve kahpece gerçekleştirdiği katliamın yıl dönümü olduğunu anımsatarak, ” “Hepimiz Ermeniyiz” diyerek Taksim sokaklarında dolaşan ve “Ermeni Soykırımı” yalanını tüm kamuoyunun önünde savunan, terör örgütlerinin destekçisi, ne idüğü belirsiz bir takım şeytanların olduğu bu ülkede; Hocalı’daki 613 soydaşımızı her yıl dönümünde anmak, Türk ve dünya kamuoyuna duyurmak yine sadece Ülkü Ocakları’nın organizasyonlarıyla gerçekleşmiştir. Bu sebeple de, tüm siyasi partilerin temsilcilerini maruz kaldığımız terör olaylarına ve Hocalı gibi katliamlara karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Bilecik’te yaşanan siyasi gelişmelerle, MHP için bitmiş ve tükenmiş gibi bir izlenim yaratılmaya çalışıldığını belirten Güner, MHP’nin 50 yıllık geleneği ve mücadelesiyle dimdik ayakta olacağını ve bundan sonra da ayakta kalacağını sözlerine ekledi.

DSC_0439_resized

Güner’in konuşmasının ardından Ülkü Ocakları Kadın Birimi Başkanı Güldemet Önbaş ise, Hocalı katliamında insanlık tarihine geçecek zalimlikte 83 çocuk, 106 kadın ve 70 den fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 Türk’ün vahşice katledildiğini ve bundan tam 24 yıl evvel 26 Şubat 1992 tarihinde yaşanan olay Türk toprağı Dağlık Karabağ Bölgesinin Hocalı kasabasında yaşandığı için, ”Hocalı Katliamı” olarak adlandırıldığını kaydederek, sahnelenen bu Ermeni vahşetinin 21. asrın en büyük acısı, nefreti, felaketi ve insanlık ayıbı olarak tarihe geçtiğini söyledi.

Basın açıklmasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.
DSC_0392_resized DSC_0439_resized DSC_0454_resized DSC_1023_resized DSC_1051_resized DSC_1071_resized DSC_1072_resized DSC_1087_resized DSC_1088_resized DSC_1093_resized DSC_0252_resized DSC_0280_resized DSC_0304_resized DSC_0320_resized

 

 

 

BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN TOPLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin