BİLECİK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA DAMGA VURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dirilişin Şehri Bilecik, Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı’nın da katılımıyla kapılarını açan Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’ne bütün güzellikleriyle damga vurdu.


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen Erken Rezervasyon Kampanyası’nın 2017 lansmanının da yapılacağı fuarda, 36 ülke ile 60 ilden toplam bin 179 katılımcı bulundu.

 
Belediye Başkanı Selim Yağcı; Bilecik Belediyesi ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde hazırlanan ve Kültür ve Turizm Bakanımız Avcı başta olmak üzere çok sayıda vali, belediye başkanı ve kurum temsilcilerinin katıldığı fuara katılarak, şehrimizi temsil etti.

 
11 Aralık tarihine kadar açık olacak fuarda birçok şehir güzelliklerini sergileme imkanı bulurken Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te başta tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve kendine has ürünleri ile Kayı Boyu Otağında katılımcıları karşılıyor.

 
KAYI BOYU OTAĞI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı fuarda Bilecik’e ait güzelliklerin sergilendiği Kayı Boyu Otağı büyük ilgi gördü.


Fuarda, seyahat acentaları, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri, yat, kruvaziyer turizmi, marina, uluslararası turizm otoriteleri, borsalar, kafeterya ve restoranlar, aktif macera turizmi, belediyeler, bankacılık, sigorta firmaları, kültür turizmi, valilikler, il kültür turizm müdürlükleri, dalış okulları, spor turizmi, kalkınma ajansları, havayolları, turizm teknolojisi, turizm birlik, dernekleri, otel ekipmanları firmaları, turizm taşımacılığı, turizm medyası, eğitim turizmi, bilgi, enformasyon teknolojileri, medikal kuruluşlar ile sağlık kuruluşlarının kendilerini temsil etme fırsatı bulduğu fuarda, Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde hazırlanan program ile ilimiz tanıtıldı.

 
”BİLECİK’E AİT GÜZELLİKLERİ KAYI BOYU OTAĞINDA KATILIMCILARA SUNDUK”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizin tanıtılması ve turizminin canlandırılmasına büyük katkıları olan fuar hakkında yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

 
”36 Ülke ile 60 İlden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentanın buluştuğu 10. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Dirlişin, Kuruluşun, Kurtuluşun ve Şahlanışın Şehri Bilecik’imizi, Osmanlı Kayı Otağı tasarımı ile ilgi odağı olan standımızda tanıtma fırsatı bulduk. Bu yıl 10.’sunun düzenlendiği Turizm Fuar’ının açılışını çok değerli Kültür ve Turizm Bakanımız, Hemşehrimiz Prof. Dr. Nabi Avcı Beyefendi’nin teşrifleriyle gerçekleştirdik. Açılışın ardından Sayın Bakanımız Nabi Avcı, Valilerimiz, Belediye Başkanları arkadaşlarımız ve birçok seyahat acentası yetkilileri standımızı ziyaret ettiler. Belediyemiz ve Bebka işbirliğinde katılım sağladığımız turizm fuarında kültürel ve tarihi zenginliklerimiz, yöresel ürünlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz turizm kapsamında yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı Uluslararası platformda ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Bu yıl ziyaretçilerimize 3 Boyutlu olarak hazırlanan Bilecik Belgesellerimizi izletme fırsatı bulduk. 8-11 tarihleri arasında devam edecek olan 10. Travel Turkey İzmir Fuarında Bilecik standımıza tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz.”

 
FUARDA 3 BOYUTLU BİLECİK BELGESELİ İZLENDİ, ŞEHRİMİZE HAS ÜRÜNLER İKRAM EDİLDİ
Bilecik’e ait güzelliklerin sergilendiği fuarda, ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 3 boyutlu Bilecik Belgeseli de protokol ve konuklar tarafından izlendi.

 
Gerek standıyla gerek içindeki güzellikler ile büyük ilgi gören Kayı Boyu Otağında ayrıca protokol ve katılımcılara, Pazaryeri Bozası; ayva, nar ve kabak lokumları ile Osmanlı Meşhur Şerbeti ikram edildi.


BİLECİK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA DAMGA VURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin