BİLECİK TARIM TURİZMİ POTANSİYELİNİ DEĞERLENDİRMELİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göl Flanoz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile kooperatif yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette kooperatifin çalışmaları değerlendirildi.

 

 

”TAKİP EDİYOR, DESTEKLİYORUZ”

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik’in tanınmasında rol oynayacak projeleri dolayısıyla kooperatifi desteklediğini ifade etti. Vali Büyükakın, “Bilecik turizm açısından çeşitli yönlerle isim yapacak olan bir şehir. Gayemiz bu çeşitliliği ortaya çıkararak ilimizin turizm fırsatlarını, tanınırlığını arttırmak. Bunun için yapılan tüm çalışmaları titizlikle takip ediyor ve destekliyoruz.Kooperatifin çalışmalarının Bilecik’in tarımsal ve turistik özelliklerine büyük katkı sağlayacağı inancındayım.” dedi.

 

”KARABUĞDAY UN’UNDAN EKMEK”

Karabuğday unundan yapılacak olan ekmek ve benzeri ürünler hakkında bilgi alan Vali Büyükakın, kooperatifin çalışmalarının kısa sürede güzel sonuçlar vereceğine inandığını dile getirdi.

BİLECİK TARIM TURİZMİ POTANSİYELİNİ DEĞERLENDİRMELİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Göl Flanoz kooperatifi Gölpazarını kurtaracak faaliyet içinde; 1926 yılında ilçe olan yörede insanlar Göl mirası çorak topraklarla yıllarca geçim savaşı verdi. Seslerini kimse duymadı, sonunda pancar gitti ekonomi bitti. Karabuğdayı özlemle getirmek isteyenler, öncelikle göl yatağı araziyi ıslah edip makinalı tarımı yaygınlaştırmalı!
    Eko-köy turizminde hanımların işi kolay olamayacak, çoluk-çocuk, inekler, tavuklar
    derken börek, çörek yapmaya vakit kalmayacak.

    Cevapla
  2. 22 Kasım 2017, 08:13

    Gölpazarı için gurur verici bir tablo,emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ederim.

    Cevapla
Bizi Takip Edin