Bilecik Tarihinin En Büyük Enerji Yatırımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’dan yatırım müjdesi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyon Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı “geleceğin sorunsuz Bilecik’i için çalışıyoruz. Elektrik dağıtım hizmetinin kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunulması için Osmangazi EDAŞ eliyle Bilecik’e 2019 yılı sonuna kadar 132 milyon TL’lik alt ve üst yapı yatırımı gerçekleşecek. 2019 yılı içerisinde bugüne kadar 52 milyon liralık yatırımı tamamlayan Osmangazi EDAŞ yıl sonuna kadar bu rakamı 132 milyon TL’ye tamamlayacak. Bilecik tarihinin en büyük enerji yatırımı gerçekleşirken yaklaşık 200 kişilik dolaylı istihdam sağlanacak.” dedi

Bilecik milletvekili Selim Yağcı “Bilecik il merkezinde elektirik hatlarının yer altına alınması çalışmaları bizim belediye başkanlığımız dönemimizde başladı. Belediye başkanlığımızın son döneminde 2018 yılında Bahçelievler ve Hürriyet mahallelerinde bu çalışmaları tamamladık. Bilecik Milletvekili olarak projenin devamlılığını takip ediyoruz. Bilecik merkezdeki tüm mahallelerdeki elektirik hatlarının yer altına alınması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılı sonuna kadar Bilecik İli, Merkez İlçesi Beşiktaş Mahallesi, İsmetpaşa, Ertuğrulgazi, Osmangazi ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmında çalışmalarla Soğuksu mahallesinden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine kadar olan bölümde yol aydınlatması çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak.” sözleriyle müjdesini verdi.

Osmangazi EDAŞ’ın bu yatırımı ile plansız kesintiler %30 azalırken, Bilecik genelinde 50 bin abone daha verimli hizmet alabilecek.

Bilecik merkez haricinde Yeraltı çalışması yapılan bölgeler:
Vezirhan Belde Merkezi,
Bayırköy Belde Merkezi,
Osmaneli İlçesi Orta Refüj Yenileme ve Camiicedid Mahallesi,
Bozüyük İlçesi 4 Eylül Mahallesi, Yeni Mahalle ve Yediler Mahallesi,
Dodurga Belde Merkezi,
Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Orta Mahalle bir kısmı,
Pazaryeri İlçesi Doğanlar Mahallesi bir kısmı,
Söğüt İlçesi Küçük Sanayi Bölgesi ve Türkmenbaşı Mahallesi bir kısmı,
Köy İçi Şebeke Yenilmesi yapılan köyler;
Bilecik Mekrez İlçesi; İlyasbey, Abadiye, Başköy, Kepirler ve Çakırpınar Köyleri
Bozüyük İlçesi; Poyra, Karaağaç, Göynücek, Dombayçayır ve Düzağaç Köyleri
Osmaneli İlçesi: Akçapınar Köyü Gaziler Mahallesi
Gölpazarı; Akçakavak Köyü
Pazaryeri İlçesi; Karaköy Köyü
Yenipazar İlçesi; Yukarıboğaz Köyü
İnhisar İlçesi; Akköy Köyü

ENH ve KÖK Binaları tamamlandığında fayda sağlayacağı adresler;

Merkez İlçesi; Deresakarya, Selbükü, Örenköy, Kuyubaşı, Zobran, Kapaklı, Kurtköy, Pelitözü, Dereşemsettin, Çakırpınar, Selöz, Ulupınar, İkizce, Bahçecik, Abadiye, Hasandere, Elmabahçe, Künçeğiz, Sütlük, Kendirli, Ayvacık, Kepirler, Dereşemsettin, Koyunköy ve Kavaklı Köyleri.

Söğüt İlçesi; Küre, Geçitli, Tuzaklı, Hamitabat, Kızılsaray, Savcıbey, Hayriye, Gündüzbey, Kepen, Dömez, Oluklu, Rızapaşa, Yeşilyurt, Zemzemiye, Sırhoca, Borcak ve Dudaş Köyleri ile Döllük Mevkii.

Bozüyük İlçesi; Günyarık, Alibeydüzü, Kızıltepe, Akçapınar, Karabayır, Erikli ve Camiliyayla Köyleri.

Osmaneli İlçesi; Bereket, Hisarcık, Boyunkaya, Oğulpaşa, Ericeki Çerkeşli, Beşevler, Sarıyazı, Yeşilçimen, Adliye, Ağlan, Akçapınar, Benli, Hisarcık, Gaziler, Çerkeşli, Düzmeşe, Çiftlik, Selimiye, Kazancı, Borcak, Kaşıkçı, Soğucakpınar, Büyükyenice, Kızılöz, Ciciler ve Selçil Köyleri

Gölpazarı İlçesi; Büyükbelen, Bedi (Üzümlü), Arıcaklar, Büyüksürmeli, Tongurlar, Urgancılar, Alıç, Keskin, Akçakavak, Taşçıahiler, Seyfiler, Elmümin, Çukurören, Kuşçaören, Söğütçük, Şahinler, Kasımlar, Karacalar, Bayat ve Çengeller Köyleri.
Yenipazar İlçesi; Selim, Katran, Aşağıboğaz, Yukarıboğaz, Kükürt ve Ulucak Köyleri.

Pazaryeri İlçesi; Sorgun Mevkii, Esemen, Dülgeroğlu, Karadede, Sarnıç, Arpadere, Büyükelmalı, Günyurdu, Burçalık, Gümüşdere, Alınca, Küçükelmalı, Bozcaarmut, Güde, Bahçesultan ve Nazifpaşa Köyleri İle Bursa İnegöl İlçesine Bağlı Hamitabat Köyü olarak gerçekleşecek.

Bilecik tarihinin en büyük enerji yenileme yatırımıyla ilgili olarak Bilecik Milletvekili Selim Yağcı “bu çalışmaların gerçekleşmesinde Bilecik söz konusu olduğunda katkılarını eksik etmeyen, yatırımların hız kesmeden devam etmesinde büyük payı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız, değerli kardeşim Fatih Dönmez’e, yatırım yapan Osmangazi EDAŞ yönetici ve çalışanlarına, emeği geçen herkese şahsım ve Bilecikli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bilecik milletvekili Selim Yağcı sözlerini şahsıyla özdeşen “Hep birlikte daha iyiye daha güzele…” sözleriyle tamamladı.

Bilecik Tarihinin En Büyük Enerji Yatırımı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 1 Kasım 2019, 12:06

    A

    Cevapla
  2. 4 Kasım 2019, 11:39

    Özelleştirme sonucu halkın daha fazla fatura ödemesi ve alınan dağıtım bedellerini görmezden gelip üstüne kaç yıl önce yapılması gereken çalışmalar bu kadar gecikmisken kendisine menfaat çıkaran bir zihniyet,devam eden kriz zamanında işten çıkarılan insanlara sesi çıkmayan yöneticiler.Ne olacak bu ülkenin hali kendileri servetine servet katarken insanların aldığı üç kuruşa fazla diyenler bu ülkenin insanları ni değil sadece kendilerini düşünür.

    Cevapla
Bizi Takip Edin