Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yeni Rektörü Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü, Adalet Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Şükrü Beydemir atandı.

Yeni rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir’e görevinde başarılar dileriz. (Haber228)

Prof. Dr. Şükrü Beydemir Kimdir?

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Bölümünde Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Bölümünde de Doktorasını tamamladı.

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde 1996 yılında Araştırma görevlisi olarak başlayan Beydemir, devamında aynı üniversitede yardımcı doçent, doçent ve profesör olarak kariyerine devam etti.

Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2016 yılından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne atandığı tarihe kadar,  Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri bölümünde görevine devam etti.

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yeni Rektörü Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin