BİLECİK ŞEHİDİ İÇİN YÜRÜDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Bilecikspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor taraftar gruplarının katılımıyla şehitler ve şehidimiz Kazım Esmer için yürüyüş düzenlendi.



Bilecikspor’a ait kulüp binası önünde toplanan taraftar grubu, Atatürk Bulvarı üzerinden Otogar kavşağına kadar ”Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene, Polise uzanan eller kırılsın, Kazım Esmer burada” sloganları atarak yürüdü. Tevfikbey Caddesi üzerinden geçerek Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü binası önüne gelen grup şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.
Tevfikbey Caddesi üzerindeki yürüyüş Şehitler Parkına kadar sloganlar atılarak devam etti.

bilecik haberleri
Şehitler Parkında toplanan grup adına konuşan Üni11 Bilecikspor taraftar grubu sorumlusu Gökalp Aslan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerine oynanan oyunun perde arkasında gerçekleşen olaylar sonucu şehit düşen özel harekat polisi Kazım Esmer için bir araya geldiklerini ifade ederek, ”Vatan sağolsun. Buradan şehidimizin değerli ailesine başsağlığı diliyoruz.” dedi.
Aslan konuşmasına şöyle devam etti:
Amerikan Emperyalizminin Ortadoğu projesi gerçekleştirmesi uğruna ve mevcut hükümetin açılım felsefesi adı altında yapılan ve bizim polisimizin, askerimizin vur emrinin dahi olmadığı bir ateşe atılma dönemini yaşamaktayız. Geçtiğimiz hafta Genel Kurmay Başkanlığı bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında Diyarbakır valiliği ve Şırnak valiliğinden ek kuvvet istemesi ve valilikler tarafından Genel Kurmayımıza ek kuvvet verilmemesini Bilecik ilinden kınıyor, buradan Diyarbakır ve Şırnak valisini istifaya davet ediyorum. Aziz şahidimizin Antalya ilinde defnedileceğini öğrenmiş bulunuyoruz. Buradan Osmanlı toprağından Antalyaya kucaklar dolusu selamlar yolluyoruz. Ey Antalya şehidimiz birincisi Allah ikincisi sizlere emanet.

bilecik haberleri
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise özellikle üniversite gençliğine seslenmek istediğin belirterek, ” Sizler memleketinizden gelen insanlarsınız bu süreçte lütfen siyasi kadrolaşmalarda birbirimize düşmemeye gayret edelim ve şu süreçte bizi birbirimize düşürmek için oynanan oyunlardan özellikle üniversite gençliği bu oyunlara gelmeyim. Birlik beraberlik zamanımız güçlü dik durma zamanımız. Ancak bu memleket sizin enerjiniz ile ayakta durur. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız. Dün 15 yaşındaki çocukları toprağa verdik bugün ağabeylerimizi toprağa veriyoruz, yarın içimizden birisini toprağa verebiliriz. Oyunlara gelmeyin. Bugün birlik beraberlik zamanı bugün dik durma güçlü olma zamanı ” dedi.
Akabinde İstiklal Marşını okuyan grup olaysız bir şekilde dağıldı.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

BİLECİK ŞEHİDİ İÇİN YÜRÜDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. YAZIK ARKADAŞ ÇOK YAZIK. VATAN UĞRUNA CAN VEREN HEMŞEHRİNE SAYIN BU MU BİLECİK. BİR AVUÇ İNSANLA ANMA YAPMIŞLAR. NERDE GERİSİ UYUYOR MU BU BİLECİK.

    Cevapla
Bizi Takip Edin