Bilecik Özel Çocuk Akademisi Anaokulu ilk mezunlarını verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılında Bilecik’te Eğitim ve öğretime iddialı bir giriş yaparak Marmara Bölgesinin tek katta en büyük yerleşim alanına sahip olan Özel Çocuk Akademisi Anaokulu, ilk mezunlarını verdi.

Pandemi sürecinde TSE standartlarını sağlayarak Bilecik’te ilk Okulum Temiz Belgesini alarak eğitim faaliyetlerini devam eden okul, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kongre Merkezinde yıl sonu gösterisini düzenleyerek 2020/2021 eğitim öğretim yılını tamamladı.

Okulun fiziki şartlarını hijyen kurallarına uyarak avantaja çevirdiklerini belirten okul kurucusu Arzu Aslan, burada yaptığı konuşmada, “Pandemi döneminde okulumuzda Covid 19 vakasına rastlanmadan zor bir eğitim öğretim yılını tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2020/2021 yaz okulu kayıtları ve 2021/2022 erken kayıt avantajlarımız devam ediyor. Bizlere güvenen velilerimize, canımız yavrularımıza ve Şeyh Edebali Kongre Merkezi gösteri salonunu okulumuz kullanımına tahsis eden Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Şeyh Edebali Kongre Merkezi çalışanlarına tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, 2020/2021 Eğitim öğretim yılının ilk mezunları olan Ballı Çörekler ise gerçekleştirilen törende hazırladıkları güzel gösterileri ailelerine gururla sergilediler.

Bilecik Özel Çocuk Akademisi Anaokulu ilk mezunlarını verdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin