BİLECİK ORTA REFÜJLERİ LAVANTALARLA SÜSLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki orta refüjler, lavanta çiçekleriyle süslendi.

Vatandaşların yoğun şekilde kullandıkları alandaki çalışmalarıyla Bilecik’i yaza hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akasya altı mevki ile organize sanayi  bölgesi arasındaki bölümde yer alan orta refüjlerde binlerce kök lavantayı toprakla buluşturdu.

OT TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ayrıca çocukların zaman geçirdiği oyun alanları ile dinlenme ve bekleme noktalarında ise ot temizliği çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye önü lale ağaçları ve yeni hastane ile üniversite arası çınar ağaçlarda budama çalışması yapan ekipler, Bilecik Belediyesi Vadi Park’ta da ot biçme ve genel temizlik çalışmalarını yürütüyor.

 

BİLECİK ORTA REFÜJLERİ LAVANTALARLA SÜSLENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Abi lavanta falan güzel de, yapmayın 2022 deyiz ya, millet orta refüje tramvay yapıyo (Bozüyük) biz burda lavanta olmuş güzel olmuş diyoruz, ya tamam güzel de ilçen de adam tramvay yapacak, bu şimdi gündem olacak birşey bile değil onun yanında.

    Cevapla
  2. Ne saçmalık dayı yaw. Bu devirde yol kenarındaki lavanta ile övünüyoruz

    Cevapla
  3. Arkadaş yok ya, bu şehir değişmeyecek herhalde, millet ne projeler konuşuyo bizim gündemimize bak.

    Cevapla
  4. 1 Temmuz 2022, 01:19

    ya bu uygulamalar hep boş işler boşa masraf!! bundan önce kırmızı güller vardı, sonra semih efendi mezarlık otlarıyla donattı sağolsun şimdi de lavantalar!! hani gül, lavanta görsel olarak güzel ancak bu ilde şehir olmak için en ufak bir çaba yok!!! daha heykel heykel diye övündükleri merkezdeki ucube havuzu revize etmekten acizler!! orta refüj gereksiz şekilde büyük!!! trafiğin sıkışmasına sebep oluyor artık!! hani havuzlar şehrin merkezinde olur merkezinde, ana yolun üzerinde değil!!! polisler her gün şehir içi trafiğine girmekten korkmayan tırlara ceza yazmaktan bıktı ama en ufak bir şehir planlaması yok!! desen ki şu bilecik siyasilerine arsa işi var köşe olacaksınız balıklama atlarlar mevzuya!!! şehir merkezindeki total benzinlik büyük sorun!! benzinlik karşısındaki orta refüj aşırı büyük, hemen refüj karşısında yapılmayan otobüs-minibüs durağı, yine heykelden aşağı daralarak devam eden gereksiz geniş orta refüj!!! ya hep basit işlerle uğraşıyorlar ha bir yandan da aman uzak olsunlar beceremedikleri işe girişip de insanları iyice mağdur etmesinler dedirtiyorlar!! buradan çıkacak sonuç da hep köy kalacaksın minicikcik bilecik!!!

    Cevapla
Bizi Takip Edin