BİLECİK ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de düzenlenen tören ve programlarla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı´nda İl Milli Eğitim Müdürü  İsmail Altınkaynak ve öğretmenlerin Atatürk Anıtı´na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak törenlere başlandı.

DSC_0029

Program Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından saygı duruşunda bulunulmasıyla devam etti.

DSC_0039

Programın açılış konuşması İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından yapıldı. Altınkaynak, konuşmasında “Aydınlık yarınlarımızın mimarları, yarınlarımızı emanet edeceğimiz fidanlarımızın bahçıvanları, fedakâr öğretmen arkadaşlarım Öğretmenler günümüzü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

DSC_0043

Vali Ahmet Hamdi Nayir ise öğrencileri bir çiçeğe benzeterek onları yetiştirecek ve güzelleştirecek olanların öğretmenler olduğunu dile getirdi.

Vali Nayir, “Hepimizin malumu öğretmenlerimizin öğretmenler de dahil olmak üzere çok derin izleri bulunmaktadır. Göz nurumuz çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz, geleceğimizi size emanet ediyoruz. Kutsal ve onurlu bir mesleğin mensuplarısınız. Öğretmenlik, sabır,  sevgi ve fedakarlık mesleğidir .  Sizler bu güzel hasretleri temsil ediyorsunuz. Ülkemizin neresinde görev yaparsa yapsın öğretmenlerin tamamının geleceklere güzel renkler ve kokular ulaştırmak üzere bir çiçek gibi gördükleri öğrencilerini yetiştirme görevinde olduklarını biliyorum. Bugününü vesilesiyle başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şahadet şerbetini içmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Emekli olmuş ve halen görevinin başında olan öğretmenlerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

DSC_0071

Adaylığı sona eren 14 öğretmenin yemin töreninin gerçekleşmesi, 2015 Yılı içinde emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi’nin ardından müzik dinleti ve Bilecik Belediyesi’nin hazırlamış olduğu hediyelerin öğretmenlere dağıtılması ile program sona erdi.

DSC_0001

 

 
DSC_0124

DSC_0097

DSC_0091

DSC_0083

DSC_0071

DSC_0018
 

 

 

BİLECİK ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin