Bilecik Milletvekili ve Belediye Başkanı Gölpazarı’nda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, Gölpazarı ilçesinde gerçekleştirilen geleneksel Gölpazarı Panayırı’na katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, belediye meclis üyeleri ve partililer ile vatandaşların bulunduğu ziyarette, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, vatandaş ve esnaf ile selamlaştı.

Esnaya hayırlı işler temennisini ileten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Gölpazarı İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gölpazarı Panayırında hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve partililerimizle birlikte ziyaret ettik. Panayır bize geçmişimizi, çocukluğumuzu ve yaşanmışlıkları hatırlatıyor. Panayırın hemşehrilerimize ve esnaf kardeşlerimize eğlenceli ve keyifli geçmesini diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, hemşehrilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bilecik Milletvekili ve Belediye Başkanı Gölpazarı’nda
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin