Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Kurban Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İçişleri Komisyon Üyesi, Kuruluş Diriliş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Kurban Bayramı kutlama mesajı.
Değerli hemşehrilerim
Milletçe büyük mücadele verdiğimiz Covid-19 virüsü salgını nedeniyle geçen yıl Kurban Bayramını bir arada kutlayamamanın burukluğu hep birlikte yaşadık.
Allah’ın izniyle Milletçe Pandemi sürecinde verdiğimiz mücadele sonrası bugün Kurban Bayramını hep birlikte yeniden kutlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Milletçe Covid-19 mücadelesinde yaptığımız fedakârlıkların, verdiğimiz mücadelenin boşa gitmemesi için tedbiri elden bırakmadan bayramımızı yaşayalım.
Milletçe büyük mücadele verdiğimiz Covid-19 virüsü salgını nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Geride kalan ailelerine Allah sabırlar versin.
Kurban bayramında yapacağımız duaları yaşadığımız bu sıkıntılı süreci bir daha şehrim, ülkem ve insanlık adına yaşanmaması için yapalım.
Yaşadığımız bu kurban bayramı toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu sevgi hoş görü, birlik ve beraberlik duygularımızı yükseltmemizin vesilesi olsun.
Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin ve Türk İslam aleminin Kurban Bayramını Kutluyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Kurban Bayramı Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 23 Temmuz 2021, 14:31

    Sayın vekilim sizinde mübarek olsun..lakin şu Suriyeli sığınmacılar dan artık çok rahatsızız iyice arsız oldular siz görmüyorsunuz lakin çocuklarımızı parklardan kovar oldular yanlarında olmasak neler olur bilinmez…gölpark sanki onlara ayrılmış heryerde onlar sürekli zevk sefa içindeler ve etrafa sataşıyorlar…ayrıca gölpark ta motosikletli gençler gruplar halinde etrafa rahatsızlık veriyorlar..sağa sola sataşıyorlar.. ilgilenmenizi rica ediyoruz…saygılarımızla…

    Cevapla
Bizi Takip Edin