Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 15 Temmuz Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 5. yılını idrak ettiğimiz ve Başkomutan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “Halkın gücünün üstünde bir güç ben tanımadım bugüne kadar.” Çağrısı doğrultusunda FETÖ’cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan kardeşlerime Allah’tan rahmet, gazilerimize, cesaret ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyor, Allah’tan uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz da vatan, bayrak ve bağımsızlık söz konusu olduğunda aynı safta buluşan ve engel tanımayan necip, cesur ve kahraman bir millettin mensubu olmanın gururunu bir kez daha hep birlikte yaşadık.

15 Temmuz kalkışmasıyla Türkiye’yi karanlığa sürükleyerek, ekonomimizi çökertmek amacında olanlara aziz milletimiz cevabını birlik beraberlik içinde tek yürek olarak, destansı bir mücadele göstererek verdi.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin verdiği mücadele vesayeti yeniden kurmak isteyenlerin hevesini kursağında bırakmış, geleceğe yeni, vesayetten arındırılmış tertemiz bir yol açmıştır.
15 Temmuz tarihe bir kayıttır. Unutmayacak, unutturmayacağız.

Bu vesileyle törenlerde o geceki heyecan ve inançla duruş gösteren tüm hemşerilerime en derin selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 15 Temmuz Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin