Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’dan Yenişehir yolu açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik-Yenişehir yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların planlandığı gibi programa uygun olarak devam ettiğini  belirten Milletvekili Selim Yağcı, 2022 yılı sonunda Bilecik-Yenişehir yolunu hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Yol zeminin ise önümüzdeki günlerde düzeltileceğinin altını çizen Milletvekili Selim Yağcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli Hemşehrilerim uzun zamandır sabırsızlıkla hep birlikte beklediğimiz Bilecik-Yenişehir yolu yapım çalışmaları programa uygun devam ediyor. İnşallah bu yılın sonunda tüm yönleri ile hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu arada kullanılan yol zemini önümüzdeki günlerde düzeltilecektir. Konuya ilişkin tereddütleri olan hemşehrilerimize ilişkin Karayolları bölge müdürlüğümüz bilgi notunu arz ediyorum. İnşallah bu yıl o hepimizi uzamasıyla üzen yol çalışmasını bitireceğiz. Hep birlikte daha iyiye daha güzele.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’dan Yenişehir yolu açıklaması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. sen söyleme, bırak başkası söylesin. yoksa yıl sonuna yine bitmez. :)

    Cevapla
  2. Geçen sene yapılan açıklamaya göre 2021 yılı sonunda bitecekti. 2022 yılında da bitmez anlayacağınız, hep aynı açıklamalar.

    Cevapla
  3. 24 Mart 2022, 18:52

    Kendi söylediğini inan kendi inanmamıştır

    Cevapla
  4. 24 Mart 2022, 20:45

    Bilgi notu da Haziran 2023 yazıyor, yine hayal.

    Cevapla
  5. 4 yılda bitirilebilen bir köprü, 20 yıldır yılan hikayesine dönen bursa bilecik yolu.demekki istenseydi gerekli çaba gösterilseydi yolda yayılabilirmiş, muhtemelen secim yatırımı olarak düşünüldü. Nacizane fikrimdi.biitirilirse yinede emeği geçen herkeze cok teşekkür ederim.

    Cevapla
  6. tabi tabi açılır… bu kaçıncı başlık.. acaba 2050 sonundamı.. gülüyoruz sadece… hee şu nuda söylemeden geçemeyeceğim selim yağcıdan başkada ilgilenen yok o da bir gerçek.. yoksa tüzüne kalsa..????

    Cevapla
  7. 27 Mart 2022, 16:41

    kaçıncı sene şaka gibi siz bu aynı başlıkları atmaktan sıkılmadınız mı ya da halk bu haberleri görmekten sıkılmadı mı acaba :)

    Cevapla
  8. 10 Ekim 2022, 02:53

    Her sene bir sene atıyor , 2020 de bitmesi gereken yol 2019 da bitirilecektir yazısını atayımmmı?? 2016 da bitmesi gereken yol 2015 te bitecek yazısını da atabilirim?! 10senedir böyle, karayolları da siyaset gibi bir dediği diğerini tutmuyor

    Cevapla
  9. Ulaştırma Bakanı ve Bilecik milletvekili Selim Yağcı bu yolun 2022 sonunda biteceğini ayrı ayrı müjdelemişlerdi.2020 sonu,2021 sonu biteceğini müjdeleyip bitirmedikleri gib tarih yine tekerrür etti.Bu gün 31 Aralık 2022 ve daha birkaç gün önce gidip geldiğim bu yol bana göre en az iki yıl daha bitirilemez.Bu siyasetçilerde utanma da yok.Boğazınıza bıçak dayayan mı var da bu sözleri veriyorsunuz?Gerçekleşmeyen sözleriniz i siz de utanma duygusu yaratmıyor mu? Nasıl olsa müeyyidesi olmadığı için mi gerçekleşmeyecek sözler veriyorsunuz.Bu yorumumun sizlere ulaşacağını sanmıyorum ama yine de YAZIKLAR OLSUN.

    Cevapla
Bizi Takip Edin