BİLECİK MİLLETVEKİLİ SAYIN SELİM YAĞCI’NIN BİLECİK’İN 100. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM ordularımızın ilk zaferlerine ev sahipliği yapan, Mustafa Kemal Paşa’nın “Siz orada yalnız düşmanı değil milletin makûs talihini de yendiniz“ sözleriyle onurlandırdığı Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizin kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i TBMM de 100. Yıl milletvekili olarak temsil etmenin onuruyla Bilecik’imizin kurtuluşunun 100. yıldönümünü hemşehrilerimle hep birlikte kutluyoruz.

Anadolu Türk tarihinin yeniden yazılmasına vesile olan gelişmelere ev sahipliği yapan, milletimizin tarihine, altın harflerle geçen, Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği anlamlı kurtuluşlar silsilelerinden birini yaşadığımız bu anlamlı kurtuluşun 100. yıldönümünde, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anarak, Allah’tan rahmet diliyorum.

Bilecik’imizin Kurtuluşunun 100. Yıl dönümünde; vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına, gazilerimize ve şehit ailelerimize hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyor, onlarla yaşadığımız onuru paylaşıyoruz.

Anadolu Türk tarihinin yeniden yazılmasına vesile olan gelişmelere ev sahipliği yapan, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizin omuzlarımıza yüklediği misyonun bilinci ile ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Bu vesileyle, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm Bilecikli Hemşehrilerimin ve Halkımızın 100. Kurtuluş yıldönümünü en içten duygularımla kutlayarak, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

“Hep birlikte daha iyiye daha güzele”

BİLECİK MİLLETVEKİLİ SAYIN SELİM YAĞCI’NIN BİLECİK’İN 100. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin