BİLECİK MAHALLİ SULAK ALAN KOMİSYONU TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sulak Alanların Korunması yönetmeliği kapsamında oluşturulan Mahalli Sulak Alan Komisyonu toplantısı Vali Yardımcısı Ekrem Ballı başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

DSC_0158

Sekretarya tarafından komisyona yönetmelikle ilgili sunum yapıldı. Bilecik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen işlemler, denetimler, görüşler konusunda bir yıllık izleme ve değerlendirme konuları hakkında bilgilendirme yapıldı.

“2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü” kapsamında ilimizde yapılacak programlarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile farkındalık oluşturulan çalışmaların gerçekleştirilmesi planlandı.

Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, suyun ve sulak alanların önemine dikkat çekerek, korunması ve kullanımı noktasında tüm kurumların üzerlerine düşen görevi yerine getirdiğini belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı II. Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Mumcuoğlu toplantıda, sulak alanların yönetimi konusunda Bakanlığın önemli çalışmaları olduğunu belirterek, Bilecik’te mahalli sulak alan tescili ile ilgili çalışmalar yapıldığını ifade etti.

BİLECİK MAHALLİ SULAK ALAN KOMİSYONU TOPLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin