BİLECİK KIZILAYI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİNİN ELİNDEN TUTTU..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Durak bir basın açıklaması düzenledi ve Durak, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2003 yılında kurulmuş olup Gazipaşa Mh. Gülistan Sk. No:9/19 Vali Güner Orbay İş Merkezinin 1. teras katında faaliyet göstermekte iken 15 Ocak 2015 tarihinde kışın çok şiddetli olmasından dolayı yağan karların binanın çatısında birikmesi ve eriyince teras katındaki dernek çatımızın üzerine kütle halinde kayarak çatımızın üzerine düşmesi neticesinde çatımız çökmüş dernek binamız kullanılmaz hale gelmiştir. O tarihte aynı binanın üst katında ikamet etmekte aolan Hazantem İnşaat’ın yetkililerince ilk müdahale yapılmış derneğimizin çatısı inşaat iskele demirleri ile desteklenerek daha fazla çökmesi ve zararın büyümesi geçici olarak önlenmiştir. 15 Ocak 2015 tarihinden bugüne kadar kendi imkanlarımız ve çeşitli kurumların yardımları ile tamiri cihetine gidilmiş bu güne kadar derneğimizin tamiri mümkün olamamıştır. Derneğimizin eşyaları ve mobilyaları geçici olarak derneğimizin yanı başındaki umumi tuvalette tutulmakta ancak rutubet ve havasızlıktan zarar görmektedir. Derneğimizin bu durumunu duyan Bilecik Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar Cumhuriyet Mh.deki Kızılay Şubesi Derneğinin üst katını boşaltarak derneğimize yer tahsis etmiş olup, derneğimizin tamirini yapıncaya kadar Bilecik Şehit Ailleleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz Cumhuriyet Mh. Kırklar 1 Sk. No:6 Bilecik adresindeki Kızılay Bilecik Şubesinin 2. Katında hizmetine devam edecektir.
Dernek binamızın oturalacak hale gelecek şekilde onarılması için Bilecik halkımızın, esnafımızın, iş adamlarımızın ve Bilecik’te faaliyet gösteren bütün kurumlarımızın yardımlarına ihtyacımız vardır. Yardım yapılabilmesi için T.C. Bilecik Ziraat Bankası Şubesinde TR860001 0001 18572013795003 IBAN nolu hesap açtırılmış olup, yardım yapmak isteyenlerin yardımları bu hesaba kabul edilecektir.Derneğimize geçicide olsa bir sığınma yeri imkanı sunan Kızılay Şubesi Başkanı Selami Çınar’a derneğimiz üyeleri ve şu günlerde yeterinden fazla üzüntülü bulunan tüm şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ederim.” dedi

DSC_0002 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0019 DSC_0029

BİLECİK KIZILAYI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİNİN ELİNDEN TUTTU..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin