Bilecik İl Jandarma Komutanlığından Bayırköy ve Vezirhan Beldesine ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Jandarma Komutanlığından Bayırköy ve Vezirhan Beldesine ziyaret.

Bilecik İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Muzaffer Sandal, Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Canip Akyüz ve Vezirhan Karakol Komutanı Asb.Bçvş. Sabri Şafak Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’ı makamında ziyaret etti.

Bilecik İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Muzaffer Sandal gerçekleştirdiği ziyaretlerde memnuniyetini dile getirerek; “Belediye Başkanlarımıza yaptığı hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Bugün Beldemize gelerek bizleri ziyaret ettiler İlimizde sorumluluk alanlarında büyük özveri ile hareket edip asayiş konularında halkımızın yanında uzlaşmacı yaklaşımlarıyla büyük taktir toplayan Saygıdeğer komutanlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Şehrin huzurlu ve güvenli bir konumda olması yönünde çaba harcayan jandarma ekiplerinin bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirterek, İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Muzaffer Sandal’da, görevinde başarılar diledi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığından Bayırköy ve Vezirhan Beldesine ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin