Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, 182. kuruluş yıl dönümü videosu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla video yayımladı.


İl Jandarma Komutanlığın paylaşılan videoda, “insan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile ulusal ve uluslararası alanda saygın, güvenilir, kaliteli hizmet sunan örnek kolluk kuvveti olmak” denildi.

İl Jandarma Komutanlığınca 700.Yüzyıl ilköğretim okulu öğrencilerine kapılarını açtı. Jandarma tanıtılarak, Jandarmanın icra ettiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere hediyeler verildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kuruluş tarihi olan 1839’dan bu yana daima toplumun huzur ve güvenliği için gayret gösteren Türk Jandarması, hukukun üstünlüğü ve insan hak ve hürriyetleri çerçevesinde bireyin, kurumların ve mülkiyet haklarının gözetildiği, özgürlük için güvenlik yaklaşımıyla toplum destekli bir asayiş hizmetinin sunumunu temel amaç edinmiştir. Bu çerçevede, vizyonu doğrultusunda, “insan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile ulusal ve uluslararası alanda saygın, güvenilir, kaliteli hizmet sunan örnek kolluk kuvveti olmak” için çalışmalarını gelecekte de sürdürecektir.

Gücünü Türk Halkının içten desteğinden alan Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, görevlerini kanunlar çerçevesinde yerine getirirken, hiçbir özveriden de kaçınmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ATATÜRK’ün ifade ettiği gibi, “Jandarma; her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.”

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, 182. kuruluş yıl dönümü videosu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin