BİLECİK GÜZELLEŞİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Bilecik güzelleşiyor.

2018 yılı Park ve Bahçeler Müdürlüğü Faaliyet Raporundaki verilere göre Bilecik’teki, Park, bahçe, oyun ve dinlenme alanları ile şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirilen bitki çalışmaları ile Bilecik’in güzelliğine güzellik kattıldı.

 

Bir yıllık çalışma kapsamında; 17.164 metrekarelik alanda yeşillendirme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Bilecik’te 22 bin 778 adet fide, fidan, ağaç ve çalı bitkisini toprakla buluşturdu.

 

Aynı şekilde 99 bin 179 adet yazlık ve kışlık mevsimlik çiçeği, Bilecik toprağıyla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Sera alanında 71 bin 810 adet bitki üreterek, şehrimize kazandırdı.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları kapsamında ayrıca; 4 milyon 966 bin 582 metrekare alanda çim biçimi, 163. 668 budama çalışması ve 2 bin 575 metrekare kauçuk parke döşemesi gerçekleştirdi.

6 YENİ PARK İLE 9 REVİZE EDİLEN PARKI ÇOCUKLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında ayrıca ilimizdeki çocukları, yaptığı çalışmalarla sevindirmeye devam ediyor.

 

15 yıllık hizmeti boyunca Bilecik’i yaklaşık 120 park, bahçe ve oyun alanı ile buluşturan Bilecik Belediyesi, 2018 yılı çalışmaları kapsamında 6 adet yeni çocuk parkı ile 9 adet revize edilen parkı çocukların hizmetine sundu.

BİLECİK GÜZELLEŞİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 19 Mart 2019, 13:53

    parkala bahceyle bediyecilik yürütmek için geliyorsanız bu şehrin başına boş reklamlar bunlar

    Cevapla
  2. çok güzel emeği geçenlere teşekkürler

    Cevapla
  3. Kullanılmaması ve spora yönelik uygun olmayan sözde spor aletlerine neden hala her parkta yer verilip israf yapılıyor ?

    Cevapla
  4. 19 Mart 2019, 22:19

    Bahçelievler mahallesinde Uğur Mumcu ve Gökkuşağı parkında çöpler son bir yıldır toplamıyor, çöp kutuları ağzına kadar dolu, etraf pislik içinde, cam kırıkları işin cabası. Seçim haberleri hep yalan dolan.
    Not: Atakent caddesinde asfalt pankartı asılmış ama o cadde de asfalt dökülmüş bi bakın, hem de iki okulun önünde mahallenin en yoğun alanında…

    Cevapla
  5. Benim EYT mi çıkarmadıktan sonra ne yapsanız boş işler bunlar seçimde görüşeceğiz inşallah…..

    Cevapla
  6. 20 Mart 2019, 19:55

    ke kadar güzel millet iş var çalışıyor ulaşım güzel her heryer de park …BUNUN ADI RANT RANT

    Cevapla
Bizi Takip Edin