BİLECİK ESNAFINDAN TERÖRE LANET…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tepkilerini bu şekilde ortaya koymaya çalıştıklarını belirten esnafların, tek arzusu terör olaylarının bir an önce son bulması.
Asılan pankartlarla terörü lanetlediklerini dile getiren esnaf, “Her gün şehit haberleri ile uyanıyoruz ve her gün şehit haberlerini dinlemekten artık usandık. Bu memleketin genç evlatlarına, polisine, askerine günah, buna hükümetin çözüm bulması lazım, biz bir an önce terörün bitmesini istiyoruz” dedi.

DSC_0027

Dükkanların camına pankart asan esnaflar, terörün her türlüsüne karşı olduğunu ifade ederek, “Son günlerde ülkemizin birliğini, dirliğini, beraberliğini bozmak için emperyalist güçler tarafından oynanan oyunlara, PKK’ya ve teröre bir tepki olarak bu yazıyı astık. Buradaki esnaf arkadaşlar olarak biz de tepkimizi bu şekilde ortaya koyalım istedik, diğer vatandaşların ve esnaflarında böyle bir tepki ve duyarlılık ortaya koymalarını bekliyoruz” dediler..

DSC_0036

Son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı ciddi kayıplar yaşandığını söyleyen esnaflar, “Elimizden sadece bu geliyordu biz de tepkimizi bu şeklide göstermeye çalıştık. Ne kadar faydalı olur bilmiyoruZ ama terörü lanetlemek adına en azından insanlarda bir duyarlılık oluşturduk. Terör olaylarının bir an önce son bulmasını istiyoruz” dediler..
DSC_0030

DSC_0032

DSC_0036

DSC_0027

BİLECİK ESNAFINDAN TERÖRE LANET…
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin