Bilecik Entegre Katı Atık Tesisine hayran kaldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyeler Birliğinin ev sahipliğinde Bilecik’te bir takım incelemeler yapan İller Bankası yetkilileri, Entegre Katı Atık Tesisine hayran kaldı.

Bilecik Belediyeler Birliği tarafından yap işlet ve devret modeli ile Bilecik Kızıldamlar köyü, uzunsırt mevkiinde kurulan ve dünyanın en modern tesislerinden olan Bilecik Entegre Katı Atık Tesisi ülkemizde ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 


Bilecik Belediyeler Birliğinin ev sahipliğinde ilimizi ziyarette bulunan İller Bankası Ankara ve Eskişehir Bölge Müdürlüğü yetkilileri, proje desteği ile ülkemizde yapım aşamasında olan ve ilerleyen süreçlerde kurulacak Katı Atık Tesisleri için incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaret sonrası bir açıklama yapan Birlik Müdürü Burhan Sağlık, “Birlik Başkanımız Mustafa Yaman’ın direktifleriyle ilimizde bir çok belediyemizi ağırladık ve tüm misafirlerimiz memnuniyet duyarak ilimizden ayrıldı. Ülkemize, ilimize ve Bilecik halkına tam çevreci ve doğa dostu bu tesisi kazandırmak bizim gurur kaynağımızdır. Bu kapsamda da uzun zamandır bilgi aktarımı yaptığımız İller Bankası yetkililerimize tesisimizi ziyaretlerinde tesisten hayranlıkla bahsederek, memnuniyetle ayrıldılar” dedi.

Bilecik Entegre Katı Atık Tesisine hayran kaldılar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin