Bilecik Enka Yapı Market | Bilecik Firma Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Yapı Market / Bilecik Enka Yapı Market

EN-KA Yapı Market 15.07.2010 tarihinde sektördeki bilgi birikimini siz değerli müşterileriyle paylaşmak amacıyla kuruldu.
Firmamız gelişen ve her geçen gün hızla büyüyen inşaat sektörüne yenilikçi yaklaşımıyla profesyonel çözümler getirmek için Dünyanın ve Türkiyenin tanınmış markalarını sizlerle buluşturuyor.

Bugüne kadar kaliteli mal ve hizmet anlayışından ödün vermeyen firmamız, halen aynı müşteri odaklı anlayışla faaliyetlerine devam etmektedir. Müşterilerine toptan ve perakende olarak malzeme temini ve inşaat taahhüt işlerine devam eden firmamız, alanında önde gelen bir çok firmanın bayiliğine de devam etmektedir.

Bilecik’te inşaat taahhüt faliyetleri de gösteren firmamız; inşaat sektöründeki deneyim ve tecrübesiyle mağaza dekorasyonu, anahtar teslim daire işleri,sıhhi tesisat, boya badana, yer döşemesi ve seramik işlerini usta, deneyimli kadrosuyla üstün kalite anlayışından ödün vermeksizin zamanında eksiksiz ve sorunsuz hizmeti ilke edinmiştir.

Firmamızın amacı; Siz değerli müşterilerimize en iyi kalite ve hizmeti sunmaktır. Sizleri çeşitlerimizi görmeniz açısından firmamıza bekliyoruz.

 

 

POLİSU ARMATÜR

İDEVİT VİTRİFİYE

FAWORİ BOYA

FIRAT PLASTİK

BERKE PLASTİK

KRONOSWİSS LAMİNAT

TRENDY FLOOR LAMİNAT

VARİO LAMİNAT

KARSİS  İÇ VE DIŞ DEKOR ÜRÜNLERİ

EN-KA Yapı Market

Yetkili:Erdoğan Kanat

İstiklal Mah.Belediye sk.No:39/A BİLECİK/Merkez

Tel:0228 212 45 68

Gsm:0541 771 8811

Bilecik Enka Yapı Market | Bilecik Firma Rehberi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin