BİLECİK ENGELSİZ ÇOCUK PARKI PELİTÖZÜ GÖLPARKTA AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya Pelitözü Gölpark’ta özel çocuklar için hazırlanmış olan Bilecik Engelsiz Yaşam Çocuk Parkı’nın açılışına katıldı.

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi tarafından engelli çocukların eğlenirken engelle karşılaşmamaları, huzur ve refah içerisinde eğlenebilmeleri için oluşturulan Engelsiz Çocuk Parkı’nın açılışı yapıldı. Çocuklar tarafından kurdelesi kesilerek açılışı yapılan Engelsiz Yaşam çocuk Parkı, büyük beğeni topladı.  Renkli anların yaşandığı açılışta çocuklar parkta doyasıya eğlendi.

Engelli bireyler için hayatı anlamlandırmak adına bütün Bilecik olarak el ele birlikte güzel işler yapmaya gayret ettiklerini vurgulayan Vali Kızılkaya; “Bilecik’te bir ilki gerçekleştiriyoruz. Pelitözü Gölpark’ta bulunun Engelsiz Yaşam çocuk Parkı’nın bir ikincisi yok. Buraya gelen hemşehrilerimizin özel çocuklarını da düşünmek zorundayız dedik. İl Özel İdaremizin destekleriyle engelsiz parkı Pelitözü Gölpark’a kazandırmış olduk. Sadece park değil İl Özel İdaremizin çabasıyla gölette bulunan tüm donatılar engelsiz yaşam parkına uygun erişilebilir hale getirilmiş oldu. Hayat mutluluğu paylaştıkça güzel. Ve biz burada çocuklarımızın mutlu olmasını istiyoruz. Tek arzumuz tek hedefimiz bu. Burada çocuklarımız güldüğü zaman, onların gülen yüzü bizlerin varlık sebebini hatırlatıyor. Onların mutlu olması bizim için en önemli husus” diyerek konuşmalarının ardından özel çocuklarla birlikte günün anlamına binaen hatıra ağacı dikti.

Açılışa Vali Kızılkaya ve Nurten Kızılkaya’nın yanı sıra Milletvekili Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, AK Parti İl Başkan Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve aileler ile birlikte çocuklar katıldı.

           

BİLECİK ENGELSİZ ÇOCUK PARKI PELİTÖZÜ GÖLPARKTA AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin