BİLECİK “EMITT” FUARINDA TANITILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat “EMITT” fuarında tanıtılacak.

bilecik haberleri

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EMITT fuarına Bilecik Valiliği de katılıyor. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğiyle EMITT fuarına katılacak olan Bilecik Valiliği, değişik bir konseptte tarihi misyonunu, doğal güzellikleri, sivil mimari örnekleri ve el sanatları ile Bilecik’i ziyaretçilere tanıtacak.
Vali Ahmet Hamdi Nayir, yaptığı açıklamada, fuarda Bilecik’le özdeşleşmiş ve Osmanlı devletinin manevi kurucularından Ertuğrul Gazi, Şeyh Edebali, Osman Gazi ile Dursun Fakıh’ın Osmanlı devletinin kuruluşundaki fonksiyonları üzerinde durulacağını kaydetti.
Fuarda, ayrıca Osmaneli ayva lokumu, nar lokumu ile Pazaryeri helvası ve bozası standı ziyaret edecek yerli ve yabancı ziyaretçilere ikram edileceği, Kınık çömlekçiliği el sanatları ürünlerinin de canlı performansla sunum yapılacağını bildiren Vali Nayir, “Keşfedilmemiş güzelliklere sahip, taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali, Ertuğrul Gazi ve ecdat diyarı olan Bilecik ilimiz çok sayıda materyalle en iyi şekilde tanıtılacaktır. Ayrıca Bilecik’in turizm değerlerini içeren ve BEBKA tarafından hazırlanan katalog ve broşürler de 1000’e yakın seyahat acentesine gönderilerek fuardaki standımıza davet edilmiş olup, fuar süresince kendilerine ilimiz anlatılarak tanıtılacak ve ilimize tur düzenlemeleri sağlanmaya çalışılacaktır” ifadesinde bulundu.

bilecik haberleri

bilecik haberleri

bilecik haberleri

bilecik haberleri

bilecik haberleri

BİLECİK “EMITT” FUARINDA TANITILACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin