Bilecik Elazığ için seferber oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için toplanan tır dolusu yaşam malzemesi gönderdi.

Elazığ Sivrice’de Cuma akşamı meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde son belirlemelere göre 39 kişi hayatını kaybetti Bin 607 kişi yaralandı.

Çok sayıda binanın yıkıldığı ve hasarlı olduğu bölgede hava sıcaklıkları 0 dereceye yakın durumda. Ülkenin dört bir yanında depremzedeler için başlatılan kampanyalara Bilecik’te dahil oldu.

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Önderliğinde başlatılan yardım kampanyasına Bilecik Taşıyıcılar kooperatifi tırla destek olurken Giyim ve Mensucatlar Odası, İlçe Şoförler Odası üyeleriyle ile gönüllü Bilecik halkı yardımda bulundular.

Yoğun katılımın olduğunu belirten Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, “Ben Bilecik halkına teşekkürlerimi iletmek isterim böylesine birlik ve beraberlik olunması bir günde Elazığ’lı arkadaşlarımızı yalnız bırakmayarak bir tır malzemesini sonuna kadar doldurduk Bilecik halkına bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik Elazığ için seferber oldu!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hala yardım ediliyor mu acaba ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin