Bilecik DSP İl Yönetimi Toplu Olarak İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokratik Sol Parti (DSP) Bilecik İl Yönetim Kurulu toplu olarak istifa etti.

DSP Bilecik İl Başkanı Sinan Demirel’in parti genel merkezi tarafından ihraç edilmesinin ardından toplanan il yönetimi, kendi aralarında görev bölümü yapmadan toplu olarak istifa kararı aldı.

İl yönetiminin toplu olarak istifa etmesinin ardından parti binasında basın açıklaması düzenleyen İl Sekreteri Halil Çevik, şu ifadelere yer verdi:

DSP Bilecik İl Başkanımız Sinan Demirel’in ihraç edilmesi bizleri üzmüştür. Böyle birşeyi asla beklemiyorduk. Bu durum tüm örgütümüzü derinden yaralamıştır. Yeni bir görevlendirme yapmak üzere İl yönetimi olarak toplandık. Yaptığımız toplantıda yeni bir görev dağılımı yapamadık. Hiçbir arkadaşımız il başkanlığına talip olmadı. Bu nedenle DSP İl Yönetim Kurulu olarak DSP üyeliğimiz saklı kalmak kaydıyla, yönetimden ve diğer görevlerimizden ayrılmaya oy birliğiyle karar aldık.

DSP Genel Merkezinin yeniden il yönetimini oluşturması kapsamında önünü açmak ve DSP’nin Bilecik’te yeniden güçlenmesini sağlamak amacıyla aldığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Bu güne kadar bizlere maddi ve manevi destek olan, birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz, Sayın Sinan Demirel’e merkez ilçe, Bozüyük ilçe yönetimi ve tüm üyelerimize saygı ve şükranlarımızı sunarız.


İLGİLİ HABERLER:

Bilecik DSP İl Yönetimi Toplu Olarak İstifa Etti!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin