Bilecik Devlet Hastanesinde duygulandıran not!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Devlet Hastanesi mescidinde namaz kılarken telefonunu şarj eden bir kişi kullandığı elektrik için bir not ve 2 lira bıraktı.

Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi mescide gelerek namaz kıldı bu sürede bataryası biten telefonunu prize takarak şarj eden kişi “Bu para telefonu doldurduğum şarj parası” notunu bıraktı

 

Bunu gören hastane yönetimi üzerinde not ve para ile “Hastanemiz bayan mescidinde duyarlı bir vatandaşımız tarafından telefonunu şarj ettiği ve bunun bir bedeli olduğunu düşünerek bir not ile birlikte 2 Tl bırakılmıştır. Kim olduğu tespit edilemeyen kişiye duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederiz” açıklamasının bulunduğu çerçeveyi hastane girişine asarak teşekkür etti.

 

Konuyla ilgili Haber228 muhabirine açıklamada bulunan vatandaşlardan Serhat Balcı, Türk milletinin kendi hakkı olmayanı kullanmayan ve kendi hakkı olmayana el uzatmayan bir millet olduğunu söyledi.

 

“ÖZÜNE DÖNMESİNE VESİLE OLUR DİYE ÜMİT EDİYORUM”

Bu örneklerle beraber toplumun daha duyarlı olacağını ümit eden Balcı, “Hala bu zamanda böyle durumlarda bunun gibi örnekler olması bu milleti hem duygulandırıyor hemde inşallah aslına dönmesine, özüne dönmesine vesile olur diye ümit ediyorum. Allah teyzemizden razı olsun. Milletimizde bu teyzemizi inşallah örnek alır.” dedi.

 

“BAŞKALARININ HAKKINA SAYGI DUYMAK GEREKİR”

Fahriye Keskin ise notu bırakan vatandaşın güzel bir davranış sergilediğine değinerek, “Herkesin yapması gereken birşey. Bu elektrik sadece bir kişiye ait değil. Bütün Türkiye’de herkesin kullanabileceği şey. Bence çok güzel birşey yapmış bu devirde böyle insanlar olduğu için bende olsam onu yaparım yani. Çok düşünceli davranmış bu devirde böyle düşünceli insanların gerçekten beni mutlu etti. Çünkü o elektrik herkese ait bir kişiye ait değil. Başkalarının hakkına saygı duymak gerekir her zaman için.” ifadelerini kullandı.

 

“BÖYLE DUYARLI İNSANLARIN OLMASI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Recep tombak da herkesin bu duyarlılığı göstermesi durumunda devletin gerilemeyeceğini vurgulayarak, “Hastaneye bugün iki lira çok birşey değil ama bu trilyonlarla hastanenin elektrik masrafını bütün giderlerini karşılamış olur. Herkes bu şekilde bırakırsa damlaya damlaya göl olur. Bu iki lira ileride damlaya damlaya göl olur ve ileride büyük bir giderlerimizi karşılamış oluruz. Bu devirde böyle kişilerin bulunması bizleri çok sevindirdi ve böyle duyarlı insanların olmasından gururlanıyoruz.” dedi.

Bilecik Devlet Hastanesinde duygulandıran not!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Duyarlı ve düşünceli insan ve nekadar ince düşünmüş….

    Cevapla
  2. Bu vatandaş iyi güzel elektrik parası bırakmışta.neden devletin elektriğini izinsiz kullanmış

    Cevapla
  3. helal olsun kadına

    Cevapla
Bizi Takip Edin