Bilecik CHP’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik teşkilatında istifalar devam ediyor.

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi Bilecik’te de Hüseyin Korkman’ın kurucu il başkanlığında teşkilatlanma çalışmalarını yürütüyor.

Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde CHP’de değişik kademelerde görev yapan gazeteci Erhan Toka istifasını açıklamasının ardından gelen yeni istifalar “CHP’de yaprak dökümü devam ediyor” yorumlarına neden oldu.

CHP’de istifaların ardı arkası kesilmezken, Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Hüsrev Kurt’un da partiden istifa ettiği ve yine Ertuğrul Beler, Sevilay Korkman, Hüseyin Sarıoğlu ve Gülten Kurt‘un da partiden istifa ettikleri öğrenildi.

Diğer yandan, adı geçen isimlerin “Memleket Partisi”ne geçecekleri de gelen iddialar arasında yer alırken, CHP İl Başkanlığının istifalarla ilgili sessizliğini koruması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Bilecik CHP’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Bizler bu partide mahhalle delegesi dahi olamazken hey maşallah Karl koca yunetimde ha şimdide istifa ediyorlar hiç yaklstlramadlm

    Cevapla
  2. Giden gider kalanlar yeter hiç olmazsa ayıklanmış olur

    Cevapla
  3. Bu CHP yönetimde bir eksiklik var önüne geleni yönetimi sokmayacaksın öyle sıradan insanları belediye meclisi yapmayacaksın böyle insanlar partisini satarlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin