Bilecik Çarşı Merkezi Trafiğe Kapatılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantılarının 1. oturumu Belediye Başkanı Semih Şahin’in başkanlığında gerçekleşti.

Gerçekleştirilen toplantıda gündemin 6. maddesinde yer alan “ilimiz merkez Gazipaşa ve İstiklal Mahallelerindeki bazı sokakların zorunlu haller dışında araç trafiğine kapatılarak yaya ve motorsuz araç erişimine açık hale getirilerek can ve mal güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi” konusu görüşüldü.

Gündem maddesinin görüşülmesiyle, Tevfikbey ve Şerifpaşa Caddelerinin yanı sıra; Şafak Sokak, Ahmetbey Sokak, Santral Sokak, Terzihane Sokak, Kasaplar Sokak, Saraç Sokak ve Kuyumcular Sokağın trafiğe kapatılması amacıyla çalışmalar yürütüldüğü öğrenildi.

Çarşı merkezinde gün içinde yaklaşık 250 aracın park halinde olduğunu ve yoğunluk oluşturduğunu vurgulayan Başkan Şahin, Bilecikli vatandaşların yakın mesafelere bile vatandaşların araçları ile ulaşım sağladıklarını, biraz yürümeye alışılması gerektiğini söyledi.

Söz konusu gündem maddesinde yer alan cadde ve sokakların trafiğe kapatılması konusu, üzerinde çalışma yapılması amacıyla oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.


İLGİLİ HABERLER:

Bilecik Çarşı Merkezi Trafiğe Kapatılıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 Yorum

  1. Guzel olabilir… ama esnaf mal indirme bindirme isini nasil cozer bilemedim.

    Cevapla
    • Eskşehirdeki gibi olur mal kabul saati uygulaması oluyor

      Cevapla
    • Kütahya sevgi yolunda da dükkanlar var mal indirme bindirme işlemlerini sabah belli saatelerde yapılıyor diye biliyorum. Bilmem burda uygulanabilir mi?

      Cevapla
  2. Bu insanlar arabalarını nereye koyacak sayın baskanim bir esnaf olarak bizler sıkıntıya gireceğiz kapalı otopark ta artik çalışmıyor

    Cevapla
  3. Çok iyi olur insanlar yürür rahat rahat alışverişini yapar nefes alır

    Cevapla
  4. 3 Kasım 2020, 17:49

    zaten bir tane cadde var onuda kapatın trafik iyice kötü olsun

    Cevapla
  5. Öncelikle o zaman otoparkları aktif hale getirip ana cadde üzerine de park olayı katiyen yasaklanmalı. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bilhassa 16.00-18.00 arası yürünmüyor. Dörtlüleri yakan trafiği tek şeride düşürüyor. Bir de önceden büyük araçlar saat 19.00a kadar trafige giremiyordu şimdi masallah konvoy yapıyorlar her saatte trafikte.

    Cevapla
  6. Sayın başkan yürümeye alisilmasi lazım diyorsunuz da Bilecik’in en büyük mahalleleri Bahçelievler ve Ertuğrulgazi insanlar oradan yürümek istemiyor herkesin işi gücü var. Dolmuşla gitse tek kişi bile arabadan daha pahalıya geliyor. Şehirde gidilecek bı anayol bı Tevfikbey caddesi var zaten. Eski belediyenin yaptığı gibi değil daha modern ve büyük bir otoparkla park sorununu cozmelisiniz. Yolu kapatmak park sorununu arttırır. Kaldırımlar yayalara yetiyor zaten..

    Cevapla
  7. Gençler bir sakin olun. Kapalı otoparkta açılır yeni açılacak AVM otoparkı da aktif hale getirilir bu şekilde halktan daha fazla para toplanır. Benim ne kadar yürüyüp yürümeyeceğime karar vermek belediyeye düşmez ayrıca. Öncelikle şu köstebek yuvası olmuş insaatlardan kaynaklı yolları temizleyin sonra yolları kapatırsiniz.

    Cevapla
  8. bence.uygun değil

    Cevapla
  9. BU BİNARALA RA RUHSAT VERENLER DAR SOKAKLARA İZİN VERENLER .OTOPARK OLUPTA KAPALI TUTANLAR İLİMİZ NE HALE GELDİ DEĞİLMİ ŞİMDİ SUÇLU TRAFİK OLDU .

    Cevapla
  10. Çok iyi olur başkanım

    Cevapla
  11. Başkanın makam aracı ni alın oda yurusun

    Cevapla
  12. Yollar zaten berbat trafik zaten sıkışık yollar yokuş sanki Bilecik duz bir yerlesim alanina sahip başkan iyice çorba yap tam olsun 👎

    Cevapla
  13. Çok iyi olur. Her yer araba… Yaya kaldırımında dahi yürüyemiyor insanlar. Kahve, dükkan önlerinde oturanlardan, arabalardan, insanlar yürüyerek geçemiyor… Gelişigüzel park ediliyor arabalar. Yürüsünler insanlar tabii ki. Tembel, şişman büyükler, küçükler… Sağlıksız insanlarla doldu heryer…

    Cevapla
Bizi Takip Edin