Bilecik, Bozüyük ve Gölpazarı Stadyumu İçin Bakandan Söz Aldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen  Belediye Başkanı Nihat Can, önümüzdeki dönemde ilimizdeki spor yatırımları için sürpriz çalışmaların olacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, bir araya geldiği, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilimizde yapılacak yatırımları ele aldılar.

 

Milletvekili Selim Yağcı ile birlikte Bilecik ve ilçeleri için güzel çalışmalar için kolları sıvadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; görüşme hakkında şunları söyledi:

 

‘’Güçlü Bilecik’imize hizmet için durmak yok yola devam diyerek önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz Bilecik Şehir Stadyumu için ve Gençlerimize yönelik planladığımız projelere ilişkin kolları sıvadık. Çalışmalarımızı neticelendirdiğimiz önemli görüşmede Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey ve Bakan Yardımcımız Sinan Aksu Bey’e verdikleri destekler sebebiyle teşekkür ediyorum. Bilecik’imizin Ankara’daki sesi ve temsilcisi Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Bilecik’imizin spor yatırımları anlamında güzel ve sürpriz çalışmalarımız olacak. Cenabı Allah hizmet yolculuğunda hepimizin yardımcısı olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Gençlik ve Spor Bakanımız kadim dostum, değerli kardeşim Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey’i Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can ve Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Bakanımıza ve Bakan Yardımcısı Sinan Aksu Bey’e ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik Şehir Stadyumu, Bozüyük İlçe Şehir Stadyumunun, Gölpazarı Stadyumunun yenilenmesi ve gençlerimize yönelik projelerimizin gerçekleştirilmesi konularında sözlerini aldık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler ve ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.

Bilecik, Bozüyük ve Gölpazarı Stadyumu İçin Bakandan Söz Aldılar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. bu kaçıncı bakan :)

    Cevapla
  2. edebali stadını yaptırın artıkk manisanın turgutlu ilçesiniinnn stadı bile yenilendiii efendiler burası ill osmanlının torunları var daha neden duruyorsunuzz

    Cevapla
  3. Insanlar işsiz güçsüz mağdur fabrikalar kepenk kapatmak üzere 2000 kişi ye yakın insan işinden edilmiş.
    Insanlar bazı sosyal paylaşım sitesinde kimsesizler gibi dilenir gibi is ariyorum zordayim der.
    Bunlar topçu saha peşinde kim gidiyo futbol izlemeye varmı giden yok.
    Aciz diyoruz ya bu ne pişkinlik.
    ? Millet vergi öder ekim arapini afrikalisini avrupanın ne olduğu belisiz insanlarını topçu diye getirtip ülke kaynaklarını ite köpeğe
    Yedirtiliyo.
    Ayıp insanlar kutuplastiriliyo.
    A

    Cevapla
  4. 12 Ocak 2019, 17:36

    kac senedır bır el atamadınız trıbunlere koalısyon hukumetı var sankı yenımı aklınıza geldı

    Cevapla
  5. istasyona yapıldı açılmadı önce bitenleri tamamlayın beyler.bçyle küçük stad 10 yıldır bekliyor Bilecik stadı yenişehir yolu başlarsa bitmez

    Cevapla
Bizi Takip Edin