BİLECİK BELEDİYESPOR EZDİ GEÇTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Spor Salonu’nda, çok sayıda sporseverin izlediği Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 2.Tur E grubu Bilecik Belediyespor – Fethiye Gençlikspor karşılaşmasında Bilecik Belediyespor, Fethiye Gençlikspor’u 103-86 yenerek Eleme turu müsabakalarında kendi evinde ilk galibiyetini aldı.

bilecik haberleri

Oyundaki üstünlüğünü 2. çeyrekte de sürdürüp 3’üncü çeyreğe 51-36 önde giren Bilecik Belediyespor,  karşılaşmadan 103-86 galip ayrıldı.
bilecik haberleri
Eleme grubu müsabakaları ilk maçında kendi evimizde iyi bir karşılaşma oynadıklarını söyleyen Bilecik Belediyespor antrenörü Yeşer Karabulut, “Seyircimizin de desteği ile kazandığımız için çok mutluyuz. zaman zaman hatalar yaptık, basketbolun içerisinde bunlar her zaman var. Önemli olan galibiyetti, galibiyeti aldığımız için mutluyuz. Buradan bize destek olan sayın belediye başkanımız Selim Yağcı’ya, Belediye’nin tüm personeline ve çok değerli Bilecik halkına teşekkür ediyoruz, onların da sevgililer gününü kutluyoruz. onlara da bir sevgililer günü hediyesi vermiş olduk. Oyuncularımı da tebrik ediyorum onları gönülden kutluyorum, hepsinin mücadelesi için.” ifadelerini kullandı.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

BİLECİK BELEDİYESPOR EZDİ GEÇTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tebrikler basketbolcular. .Burdan selim başkanımıza sesleniyorum..Bilecikspor içinde desteklerinizi bekliyoruz..çocuklarımız kahvelerde sürünmesin futbol için tesisler yapalım alt yapılar için iyi hocalarla eğitim verelim sporcular yetişsin. Şu Bilecik te inanın ne sporcular çıkar başta futbol ve basketbol atletizm güreş. Yeterki tesislerimiz olsun destek olunsun..

    Cevapla
Bizi Takip Edin