BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN VAN ERCİŞ BELEDİYESPOR’A MALZEME DESTEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Van Erciş Belediyespor oyuncuları için hazırlanan spor malzemelerinden oluşan destek paketi, kargo yoluyla gönderildi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Takım Antrenörü Barış Avcı’nın ‘’Başkanım bu güzel çocuklarımızı madde bağımlılığı ve terörden uzak tutmak için uğraşıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz’’ şeklindeki isteğini geri çevirmedi.

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan futbol topları ve ayakkabıları, çorap, futbol giysileri ve şapkalardan oluşan paket, kargo yoluyla gönderildi.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik ile Van Erciş Belediyespor arasında kurulan sevgi bağından duyduğu mutluluğu belirterek, ‘’Sağ olsun Erciş Belediyespor Antrenörü Barış Avcı’nın çocukları ve gençleri güzel aktivitelere yönlendirmesindeki gayretini gördük. Kendisi bizim de böyle güzel bir çalışmaya ortak olmamızı istedi. Biz de bu anlamda hazırlanan paketi kendilerine gönderdik. Bütün çocuklarımıza güzelliklerle iç içe oldukları bir yaşam diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN VAN ERCİŞ BELEDİYESPOR’A MALZEME DESTEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Erciş , Van ilinin en zengin ilçesidir! Yanlış biryere yardım göndermiş olmayın. Uzun süre kaldım o bölgede emin olun Bilecik’i zenginlik olarak 5 e katlar.ilimizdeki köyspor takımlarına yardımıntercih etseydiniz daha şık olurdu 👈

    Cevapla
  2. Bilecik ilinin ihtiyaçları bitti taa vana yardım yapmaya mı geldi sıra?? Hay Allah’ım Yarabbim, şu köstebek yuvasına dönen yollara geçici çözüm yapın deseler hemen para yok derler ama başka her şeye para var. Siz bir daha unutun bilecikten oy almayı, ne belediye ne genel seçimde zırnık koklatmayacaklar cehapeye!!

    Cevapla
  3. 30 Mayıs 2022, 14:04

    olay şimdi anlaşıldı, cehapeli belediyeler nedense taaa vanda toplanıp çalışMAtay yapınca şirin gözükmek adına en zengin van ilçesine yardımlar yapılmış!!! hayır yeminle şu cehape belediyelerinde gram iş becerisi ve zeka yok!!! inanmayan gidip baksın cehape belediyeliğinde olan illere! birkaç istisnai durum dışında hizmet sıfır, su faturaları fahiş yüksek!! aynı zamanda muazam derecede iş bilmezler!!! turistik bölgelerimiz herkesin malumu cehapelilerin yönetiminde ve yazın göbeğinde buralarda iller arası yollara asfalt atmaya kalktılar vakti zamanında aynı bilecikteki yağmur suyu hattı çalışmalarının tam yağmur zamanında başlaması gibi!!! hani iş yapıyor görünme derdindeler de onu da beceremiyorlar…

    Cevapla
Bizi Takip Edin