Bilecik Belediyesi’nden pazar araştırması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, dört kişilik bir ailenin bir haftalık pazar masrafını tespit etmek amacıyla yaptığı alışveriş sonunda 275 TL’lik bir harcama yapıldığını açıkladı.

Beraberindekilerle birlikte kapalı pazar alanını gezen Gürses, domates, patates, yumurta, yeşillik, elma, portakal, peynir gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan pazar listesine 275 TL ödedi. Ziyaretinde esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Yardımcısı Gürses, amaçlarının 4 kişilik bir ailenin bir haftalık pazar masrafını bulmak olduğunu belirtti. Gürses, “Belediye Başkanımız Semih Şahin ve arkadaşlarımızla birlikte pazar alanını gezdik. Bir ailenin temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir alışveriş yaptık. Yaptığımız pazar alışverişi sonunda aldığımız ürünleri de pazar girişlerinde bulunan askıda meyve ve sebze reyonuna koyduk. Buradaki ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız almış oldu. Biz de 4 kişilik bir ailenin bir haftalık pazar masrafını ortalama bir hesapla bulmaya çalıştık” dedi.

Öte yandan Gürses, yaptığı alışverişi ardından kapalı pazar alanında belediye tarafından yapılan askıda sebze-meyve bölümüne astı.

                   

Bilecik Belediyesi’nden pazar araştırması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 11 Ocak 2022, 12:40

    Ahmet başkan artık iktidara geldiğinizde Meral başkanınız fötöyle ülkenin bozuk ekonomisini düzeltir.

    Cevapla
  2. Bu Ahmet efendiyi bildim bileli kendisine kanım ısınması

    Cevapla
  3. 12 Ocak 2022, 17:47

    Ne oldu şimdi hesap yapınca vatandaşa hizmet hizmet için proje üretin gereksiz şov yapmayın

    Cevapla
  4. Millet bilmiyor sanki neyin nekadar olduğunu..neyin şovu bu… Vatandaşa hayırlı bi il yapacaksanız Eskişehir Bozüyük gibi su ücretinde katı atık ta indirim yapın …şovu böyle yapın..herkes hesabını yapıyor zaten ne alacaksa…

    Cevapla
  5. Ekmek zaminida hukumetmi yapti

    Cevapla
Bizi Takip Edin