Bilecik Belediyesi Tiyatro Kulübü “Ocak” ile gala yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ve ilk kez sahnelenen Ocak adlı oyun, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gala gösterimini yaptı. Bilecik Belediyesi özel girişimcilere mekan ve iletişim destekçisi olmaya devam ederken bir yandan da kendi bünyesinde kurduğu Bilecik Belediyesi Tiyatro Kulübü ile vatandaşlara tiyatro keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından Turgut Özakman’ın aynı adlı oyunundan uyarlanan Ocak, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gala gösterimini yaptı. Yönetmenliğini Onur Algın’ın yaptığı oyun seyircilerden tam not aldı. Oyuna ilginin yoğun olduğu gözlendi. Geceye eşi Güler Tüfekçioğlu, Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Muharrem Dumansızoğlu, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi İsmail Kumru ile katılan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, oyunu büyük bir beğeniyle izlediğini vurgulayarak; “Bu akşam karşımda muhteşem oyuncular gördüm. Bu oyun benim yıllar önce, 1998-2003 yılları içerisinde üniversite gençliği ile amatör olarak yaptığımız bir çalışmayı hatırlattı. Ben hepsine çok çok teşekkür ediyorum ve kendilerini kutluyorum. Sizleri böyle sahnelerde ve nice oyunlarda görmeyi diliyorum. Bilecik Belediyesi olarak içinde sanat aşkı olan tüm gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar izledikleri oyundan duydukları memnuniyeti dile getirirken böyle bir oyuna ev sahipliği yaptığı ve desteklediği için Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Bilecik Belediyesi Tiyatro Kulübü “Ocak” ile gala yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin