BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN AYI BOYUNCA EVLERE SICAK YEMEK DAĞITIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca başta yaşlılar olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlanıyor.

Sosyal belediyecilik anlamında güzel uygulamaları vatandaşların hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, bu ramazanda da ihtiyaç sahibi aileler ve yaşlıları unutmadı.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları tarafından ramazan ayı boyunca 200’e yakın adreste 500 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Serdar Pehlivan, yapılan çalışma hakkında verdiği bilgide, ‘’Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile yaşlıları yalnız bırakmadık. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, muhtarlıklarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığımız araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu ramazan ayında da her akşam iftar yemeklerini dağıtıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN AYI BOYUNCA EVLERE SICAK YEMEK DAĞITIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 4 Nisan 2022, 05:09

    Belediye yi, alır almaz sosyal yardımları kestiler, şimdi de yemek dağıtmak, ne anlama geliyor? Tabiki dini kullanıyorsunuz, yazık

    Cevapla
  2. 4 Nisan 2022, 12:00

    Belediye önce kişi ayrıcalığı yapmadan kendi Çalışan işçilerinizi doyurun kalan olursa ailelere yardım edersiniz. Çalışan işçilerinize hani yemek nerede gıda kolisi. Sendika nereye saklandin sesini z hiç çıkmıyor 166 TL alırken güzel isciyi saginmaya geldın mı yoksunuz Sizide Allah’a havale ediyoruz.

    Cevapla
  3. 5 Nisan 2022, 05:02

    Tamamen yalan ilk gün dağıttılar bir daha yok.bir de utanmadan aradık ulaşamadık diyorlar…

    Cevapla
Bizi Takip Edin