BİLECİK BELEDİYESİ ESTETİK KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın sunumuyla Estetik Kurulu tanıtım ve faaliyet toplantısı gerçekleşti.

Tanıtım ve faaliyet toplantısına Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Belediye Meclis Üyeleri, Ahmet Korkmaz, Bülent Kaya, Birol Ünsal, Bilecik Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Ticaret Odası İnşaat Komitesi Başkanı Ercan Öztürk, Bieyder Dernek Başkanı Aslıhan Ulu Volkan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri ve STK Temsilcileri katıldı.

Toplantıda, şehirde ortak kullanım alanlarında görsel kaliteyi etkileyecek olan büfeler, totemler, tabelalar, duraklar, kent mobilyaları, cephe düzenlemeleri gibi şehir estetiğini tamamen etkileyecek konular ele alında.

Çalışmanın teknik detayları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, ‘’Bu çalışma ve kurulun amacı, şehrimizde bir yandan güvenli ve kaliteli yapılar inşa ederken, diğer yandan da görüntü ve benzeri kirlilikleri ortadan kaldıracak uygulamaları hep birlikte hayata geçirmektir. Bununla birlikte büfeler, totemler, tabelalar, duraklar, kent mobilyaları, cephe düzenlemeleri gibi şehir estetiğini oluşturan tüm unsurların en güzel şekliyle yer almaları için gayret göstereceğiz. Bu anlamda ilimizdeki bütün dinamiklerin bizlere bu konuda destek vermelerini ve Bilecik’in her alanda hak ettiği bir kent olması için bu tür uygulamaları birlikte gerçekleştirmek istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

           

BİLECİK BELEDİYESİ ESTETİK KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 29 Mart 2022, 18:06

    Bileciğin estetiğini filan boşverinde Allah rızası için durakların yanına çöp kutusu koyun. Dolmuşa binerken çöpümü yanımda götürmek zorunda mıyım ?

    Cevapla
  2. Olmamiş organize sıfır

    Cevapla
Bizi Takip Edin