Bilecik Belediyesi Başkan Vekilliğine seçilen Tüfekçioğlu görevi devraldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesindeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin’in İçişleri Bakanlığınca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından başkan vekili seçilen Muharrem Tüfekçioğlu görevine başladı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan seçimde belediye başkan vekilliğine seçilen Muharrem Tüfekçioğlu, Bilecik Belediyesi’nde düzenlenen törenle görevi devraldı.

Belediye başkan vekilliğini geçici olarak sürdüren Mustafa Sadık Kaya, Tüfekçioğlu’na destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Tüfekçioğlu da kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Tüfekçioğlu ve Kaya birbirlerine çiçek verdi.Devir teslim töreninde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve partililer yer aldı.      

Bilecik Belediyesi Başkan Vekilliğine seçilen Tüfekçioğlu görevi devraldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Başkan şu su faturalarını indiriver.

    Cevapla
  2. 3 Mart 2022, 20:58

    👏👏👏👏👏👏👏👏

    Cevapla
  3. 4 Mart 2022, 06:57

    Yoksa buda Bilecik in şansı Muharrem hoca farkı olmasın.

    Cevapla
  4. 4 Mart 2022, 10:09

    Bu adam CHP’li bile sayılmaz batık olmasını geçtim borç batağında her yerden haczi var CHP’nin adı bu şekilde lekelenmişken böyle biri başkan olmamalıydı parti nasıl aday çıkarmış bide üstüne seçmiş anlayamıyorum yazık.

    Cevapla
  5. 4 Mart 2022, 12:20

    Kazanan KARADENIZLILER Derneği olmuştur. Bundan sonra şekere çaya suya para vermezler. Kaybeden Bilecik olmuştur. Kazanan İstanbul ekibi olmuştur.

    Cevapla
  6. 4 Mart 2022, 13:34

    sayın milletvekilimiz Yaşar tüzün böyle birini destekleyip başkan çıkardıysa CHP’yi bitirmek için yapmıştır 2 sene sonra Bilecik’e mi dönüş düşünülüyo sayın vekilim

    Cevapla
  7. Ya siz şaşırdınız mı birde tarihi bir seçim kazandık diye açıklama yapıyorsunuz dışardan kimseye gerek yok siz birbirinizi bitirmeye yetersiniz zaten!!

    Cevapla
  8. Hayırlı olsun

    Cevapla
  9. 7 Mart 2022, 08:11

    Başkanım hayırlı olsun buradaki troller diğer adayların YALAKALARI yiyicileri her türlü nemalanan mahluklar sen bunlara bakma yola devam…

    Cevapla
Bizi Takip Edin