BİLECİK BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından belediye binası yanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirici açıklama yapıldı.

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada şeffaf ve anlaşılır belediyecilik hizmetine dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:

‘’Belediye Başkanlığımız ve İl Müze Müdürlüğü işbirliğinde mevcut belediye binası yanındaki atıl alanda çalışma gerçekleştirilmektedir. Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne sunulan ve onayı alınan proje doğrultusunda söz konusu alanda düzenleme ve peyzaj çalışması gerçekleştirilecektir. Belediyemize gelen vatandaşlarımızın otopark ihtiyacını karşılayacak proje kapsamında peyzaj çalışması yapılarak, tarihi saat kulesi ve belediye binası önünde şu ana kadar kullanılmayan alan vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Belediye Başkanlığı olarak gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz’’ denildi.

BİLECİK BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. ağaçlardan dolayı araçlar nasıl girecek
    yoksa ağaçlarda kesilecekmi ?

    Cevapla
  2. Semih şahin o saat kulesine zarar verirsen bu sefer bu millet indirecek o makamdan ensenden tutup. Peyzaj bahanesiyle hele bir dokun o saat kulesine bak bakalım neler oluyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin