Bilecik Belediye Meclisinde alınan karar unutuldu mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Meclisinde görüşülen “Şehit Piyade Teğmen Raşit Aydın’ın isminin Bilecik’te bir sosyal tesise verilmesi” konusu unutuldu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden mezun olan Piyade Teğmen Raşit Aydın (28), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak’ın Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan PENÇE operasyonlarında şehit olmuştu.

Yakınları ile Bilecik’teki arkadaşları, Şehidin isminin Bilecik’te yaşatılması konusunda talepte bulunmuş ve Bilecik Belediye Meclisi 2019 yılı Temmuz ayı birleşiminde MHP’li üyelerce verilen ek önerge oylamaya sunularak konu oybirliğiyle de kabul edilmişti.

İmar Komisyonu’na havale edilen Şehidin isminin Belediyeye ait bir sosyal tesise verilmesi konusu, aradan geçen 2 yılın ardından halen karara bağlanmış değil.

“ŞEHİT OLURSAM…”

Hatırlanacağı üzere, Şehit Raşit Aydın’ın Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde öğrenim gördüğü yıllardan beri arkadaşı olan minibüs şoförü İsmail Kılıç’a, şehadetinden bir ay önce Ağabey şehit olursam benim için hayır yapar mısınız? demiş, Kılıç ise şehidin vasiyeti üzerine Şerifpaşa Camisi’nde mevlit okuttuktan sonra cuma namazı çıkışı vatandaşlara pilav ve ayran dağıtmıştı.

Diğer yandan, Şehidimiz Raşit Aydın’ın yakınlarının bu talebine kayıtsız kalmayan Bilecik Belediye Meclisinin aldığı karara Başkan Semih Şahin’in de kayıtsız kalmayacağı bekleniyor.

[ilgiliMakale icerik_id=”76151″]

[ilgiliMakale icerik_id=”74727″]

Bilecik Belediye Meclisinde alınan karar unutuldu mu?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin