Bilecik Bayramda Evdeyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamında, Ramazan Bayramı’nı evlerde geçireceğimizi açıklamıştı.

Erdoğan’ın bayram günlerini de kapsayan 22 Mayıs – 26 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurmasının ardından, İçişleri Bakanlığı, ilgili genelgeyi il valiliklerine gönderdi.

21-22 MAYIS’TA MARKETLER 23.00’E KADAR AÇIK OLACAK
Genelgeye göre, 4 günlük kısıtlama öncesi 21 ve 22 Mayıs’ta market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 23.00’e kadar faaliyetlerine devam edecek.

Yine genelgeye göre, 23 Mayıs Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 arasında faaliyet gösterebilecek.

Kısıtlamanın olduğu günler, ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile ekmek satan bayiler ve tatlıcılar açık olacak.

PAZAR, PAZARTESİ VE SALI GÜNLERİ TÜM DÜKKANLAR KAPALI OLACAK
Kısıtlamanın olduğu pazar, pazartesi ve salı günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ile online satış yapan yerler kapalı olacak.

Bayramın birinci günü, şehit yakınları ve refakatçileri kabir ziyareti yapabilecek. Talep halinde ulaşımları valilik ve kaymakamlıklarca sağlanacak.

Bilecik Bayramda Evdeyiz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. “Genelde” derken.

    Cevapla
  2. Genelge

    Cevapla
  3. Yasakmış gezen yine geziyor hicde denetim yok.yan komsumuz 65 yas üstü hergun geziyor bunu niye kimse görmüyor.zabita sormus kac yasindasin diye 63 demis aptallar diye kahkahayla anlatiyor.yazikki ne yazık

    Cevapla
    • Polisler ancak ceza yazsın ne esnaf kaldı nede halk herkese ceza yazdılar haram zıkkım olsun bunnunuzdan fıtll fıtl gelsın bu paralar neymiş ne kadar ceza yazarlarsa o kadar /5 alıyorlarmıs haram olsun tefeclık yapıyor resmen görevlıler

      Cevapla
Bizi Takip Edin