BİLECİK BARO’SUNDAN REKTÖR ÖZCAN’A VEDA YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Barosu tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan’ın görev süresinin dolması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Bozüyük Açık Cezaevi Tesisleri’ndeki yemeğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan ve eşi Jule Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hakan Tekin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve eşi Emine Bektaş ile Baro Başkanı Halime Aynur ve üyeleri katıldı.

Aynur, burada yaptığı konuşmada, rektör Prof. Dr. Özcan’ın, donanımı, bilgisi ve sohbetleriyle Bileciklilerin gönül dostu olduğunu ifade ederek, “Kendisine, göreve başladığında “Size yeni doğmuş bir çocuğu verdiler” ifadesinde bulunmuştum ve 8 yıl sonra çocuk koşmaya başladı. Bugün üniversitemiz koşar hale geldi. Emanetiniz emanetimiz olacak. İmkan verdiği müddetçe hiçbir öğrencimiz, maddi imkansızlıktan dolayı eğitim hayatına devam etmemezlik yapmayacak” dedi.

Prof. Dr. Özcan da 8 yıllık görevi süresince verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Aynur, Prof. Dr. Özcan’a, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi.



BİLECİK BARO’SUNDAN REKTÖR ÖZCAN’A VEDA YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin