BİLECİK 4 ÜLKEDEN 37 ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortağı olduğu “LOOK! For a BetterPlace” adlı Erasmus+ KA229-Okullar Arası Değişim Ortaklıkları Projesinin 4. hareketliliği; 9-13 Mayıs tarihleri arasında okulun ev sahipliğinde Almanya, Danimarka, Hollanda ve  İtalya’dan gelen 37 öğrenci, 10 öğretmen ve okuldan  34 öğrenci, 6 öğretmenin katılımı ile  gerçekleştirildi.

Proje grupları il sivil toplum kuruluşlarından Türk Kızılay Bilecik Şubesi, Bilecik Yeşilay Şubesi, TEMA Vakfı Bilecik Şubesi, Bilecik Halk Eğitim Merkezi, Bilecik Gençlik Merkezi, Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği, İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Bilecik Şubesi, Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Bilecik I. Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığını ziyaret ettiler.

Öğrenciler ziyaretlerde, kurum yetkililerinden “Birleşmiş Milletler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları” kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi alarak röportaj gerçekleştirdi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Hafta boyu çeşitli etkinlikler ile proje  amaç ve hedeflerine uygun çalışmalar yapılmış ve bu çerçevede tanıtım videoları hazırlanmıştır. Projenin son günü ise sivil toplum kuruluşu yetkililerimize sunum gerçekleştirmiştir.” denildi.

 

           

BİLECİK 4 ÜLKEDEN 37 ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin