”BENİM DE SIRAM VAR” PROJESİ KAPSAMINDA İKİ SINIF DONATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan ‘Benim de Sıram Var’ protokol kapsamında okuldaki sınıflar yenilenmeye başlandı.

Protokol kapsamında Ertuğrulgazi Ortaokulu’nda donatılan iki sınıfın açılışı töreni 18 Aralık Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşti. Törene Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY, Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan AKBULAK, Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ALTINKAYNAK, okul-kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan AKBULAK; ‘ Böyle bir projenin bir parçası olmaktan gurur duydum. Bu projede emeği geçen herkesi kutluyorum. Biz Silkar Madencilik olarak bu tür projelerin, özellikle eğitim konusunda destek vermeye devam edeceğiz ve yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu burada bulunmakla daha net anlıyorum.

Sevgili öğrenciler bizde bu sıralardan geçtik, bunun kadrini bilin. Öğretmenler ve arkadaşlarınızla çok sıcak bir ilişki kurun. Derslerinize iyi çalışın ve sorgulayıcı olmaktan kaçınmayın. Bilim adına çalışmaktan ve araştırmaktan vazgeçmeyin. Biliyorsunuz son günlerde hepimizin iftiharla bahsetmemize konu olan bir Aziz SANCAR örneği çıktı. Mardin’in Savur ilçesinden Dünya’da kimya dalında Nobel Ödülü aldı. Bu neden Bilecik’imizin bu okulundan çıkmasın. Yeter ki siz bu bilince varın ve farkında olun.’ şeklinde konuştu.

AKBULAK’ın ardından konuşan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi UZUN; ‘ Bugün heyecanlıyız projemizin ilk lansman ve tanıtımı anlamına da geliyor. Silkar inşallah bereket olur. Haftaya da devamı olacak programlarımızın. Heyecanlıyız, okulumuzun fiziki şartlarını ne kadar geliştirirsek, daha iyi şartlarda eğitim almanız adına bu projeyi önemsiyoruz. İnşallah devamı katlanarak gelir.’ dedi.

Konuşmaların ardından Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan AKBULAK’a Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY tarafından plaket takdim edildi.

Tören donatımı yapılan iki sınıfın kurdele kesimiyle son buldu.

”BENİM DE SIRAM VAR” PROJESİ KAPSAMINDA İKİ SINIF DONATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. sanayiciler neden yardım etmiyor izmitte sanayi kurulusunun adında okul yaptırıyorlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin