Belediyenin Müdahalesi Felaketi Önledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehir merkezindeki bir inşaatta, temel kazma çalışması sırasında yan binanın taş temellerinin bir kısmında çökme meydana geldi. Bilecik Belediyesi’nin bu duruma hızlı müdahalesi olası bir yıkılma tehlikenin önüne geçti.

Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan kamuoyunu bilgilendirme açıklamasında konu hakkında şu ifadelere yer verildi:

“Gazipaşa Mahallesi, Dedeoğlu Caddesi No: 24’te yer alan ruhsatlı alan üzerinde yapılan temel kazma çalışması sırasında yan binanın zemine basan duvarında çökme gerçekleşti. Gece saatlerinde meydana gelen olaya anında müdahale eden Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerini bilgilendirdi. Gerekli önlemler alınarak bir destek duvarı yapılması sağlandı. Böylece olası bir tehlikenin önüne geçilmiş oldu.

Söz konusu inşaat alanında gerekli çalışmalar gece saatlerine başlatılarak, yeni istinat duvarı kalıbı hazırlandı ve bir beton duvarla tahkim edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak, çalışmanın bulunduğu alanı sürekli takip altında tutarak olası bir tehlikenin oluşmasına engel olduk. Çökme ya da devamında yapılan inşaat sırasında herhangi bir yaralanma olmadı.”

Belediyenin Müdahalesi Felaketi Önledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin