Belediye’nin kurduğu “Ahşap Atölyesi” Sanat Eserleri Çıkartıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesinin en büyük özelliklerinden biri kurduğu atölyelerle bir taraftan çok nitelikli ve kaliteli iş gücüne erişirken, diğer taraftan en kaliteli işi, en düşük maliyetle gerçekleştirecek sistemi ve organizasyonları kurması.

Çok deneyimli konuma gelen resterasyon ekipleri, özellikle yaptığı restorasyonlarla tarihi Osmaneli Konaklarını tekrar eski ihtişamlı görünümlerine kavuşturdular.

“GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI”

Osmaneli Belediyesi kurduğu “Ahşap Atölyesi” ile ilçede kaybolmakta olan bir sanatı da gün yüzüne çıkardı. Taraklı, ve Göynük’ten gelen ustalar ile ilçedeki ahşap ustaları, yeni yetenekli gençlerin tecrübeli ustalarla eğitimleri sonucu çok nitelikli hale gelmeleri ile çok iyi bir kadro oluşturdu. Bu yetenekli kadrolar ile gelecekte Osmaneli’de ahşap sanatını ölümsüzleştirilmesi amaçlanıyor.

Osmaneli “Ahşap Atölyesi” makine parkı açısından da kapasitesini yeni projelerle büyütmeye devam ediyor. 600 metre kare kapalı alan ve 700 metrekare açık alanda yürütülen faaliyetler yeni yatırımlarla büyütülüyor. Belediye’nin hedefi tomruktan her türlü keresteyi üretmek, pencere, kapı, tahta, çıta, dolap, sıfırdan ahşap ev, dolap, klasik ahşap yatak, mobilya gibi mamüllerin üretimlerini yeni çeşitlerle arttırmak. Özel sektördeki ahşap atölyelerine de öncü olması planlanırken, Osmaneli Belediyesinin tüm işlerini eksiksiz yapacak ve özellikle ahşap evler imal edecek faaliyetleri hızlandırmak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Ahşap Atölyesi” ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

Osmaneli Belediyesi bir ilçe belediyesi olma aşamasını aşmış,bir çok konuda büyük şehirlere örnek olacak uygulamaları ile örnek belediyedir.Osmaneli Belediyesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki belediyecilik anlayışını örnek alarak,her konuda hemşerilerimize hizmet vermektedir.Ahşap atölyemizde çok değerli mühendislerimiz ve ustalarımızla artık büyük bir atölye olmanın ötesine geçmiştir.

 

Belediye’nin kurduğu “Ahşap Atölyesi” Sanat Eserleri Çıkartıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin