Belediyeler birliğinden, 250 bin lira değerinde destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyeler Birliği tarafından, belediyelere değeri 250 bin lira olan 100 ambalaj konteyneri ve 500 iç mekan kutusu dağıtıldı.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, temizliğin belediyeler için öncelikli görev olduğu düşüncesiyle başlattıkları çalışma kapsamında, salgın yayılımının azaltılması adında belediyelere destek olmak adına güncel maliyeti 250 bin lira olan 100 adet 800 litre ambalaj konteyneri ve 500 adet iç mekan kutusu dağıtıldığını bildirdi.

Pandeminin birçok konuda hayatımızdaki öncelikleri değiştirdiğini ve 2021 yılının milletimiz için buruk geçtiğini vurgulayan Başkan Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Bu kapsamda öncelikli hedefimiz, hemehşehrilerimiz adına Bilecik Belediyeler Birliği olarak neler yaparız düşüncesiyle çıkmış olduğumuz yolda temizliğin kurumlarımız için öncelikli görev olması ve bu anlamda da sürecin ve salgın yayılımının azaltılması adına belediyelerimize destek olmaya çalıştık. Güncel maliyeti 250 bin lira olan 100 adet 800 litre ambalaj konteyneri ve 500 adet iç mekan kutusunu belediyelerimize dağıttık. 2022 yılının ülkemiz ve milletimiz adına daha coşkulu ve sağlık sorunlarından uzak olarak geçmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediyeler birliğinden, 250 bin lira değerinde destek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin