BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Bilecik Belediyesi personeli için yangın tatbikatı gerçekleştirildi.İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çıkabilecek olası yangına karşı gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Atölye birimi görevlilerine yönelik yangın tatbikatı yapıldı.

 

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında gerçekleştirilen tatbikatta İtfaiye Müdürlüğü Görevlisi Onur Kemal Sağaslan tarafından personele, yangın, yangın çeşitleri, yangınlara ilişkin tedbirler ile yangınlara karşı mücadele konularında teorik bilgi verildi.

Daha sonra uygulamalı olarak yangının söndürme çalışmasını gerçekleştiren Onur Kemal Sağaslan, çalışanlara da uygulamalı olarak yangın söndürme çalışmasını gösterdi.

 

 

Belediye çalışanları da, yangın anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağı hakkında da bilgilerin verildiği tatbikattan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu ise Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bu tür uygulamalı yangın tatbikatlarının devam edileceği bilgisini vererek, önümüzdeki hafta ise Bilecik Belediyesi personeline yönelik eğitim ve bilgilendirme tatbikatı gerçekleştireceklerini kaydetti.

BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin