Belediye Başkanı Selim Yağcı, İddialara cevap verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen gerçekgündem isimli haber sitesinin referandumda “hayır” çıkan 7 ilin belediye başkanının istifa ettirileceği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara, Balıkesir, Uşak, Denizli, Antalya, Bilecik, Artvin ve Ardahan belediye başkanlarının istifasını isteyeceği konusunda yayınladığı haber sonrasında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 118’inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Binali Yıldırım ve Bakanlarla bir araya geldiklerini aktaran Başkan Yağcı, Böyle bir tasfiye olması durumunda katıldığı toplantılarda şahsına bilgi verileceğini ve konuyla alakalı kendisine herhangi bilgi veren olmadığını vurguladı.

 

Aslı astarı olmayan asparagas haberlerle mide bulandıranlara karşı her zaman dik duruş göstereceklerinin altını çizen Başkan Yağcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

“SÖZDE YAYIN ORGANLARINI KINIYORUZ”

Partimizi, belediyemizi ve Bilecik halkını töhmet altında bırakarak asli astarı olmayan asparagas haberlerle mide bulandıran, hemşerilerimizin ve Bilecik’imizin adına karalamaya çalışanlara karşı her zaman dik duruşumuzu göstereceğiz. Bize 3 dönemdir bu görevi layık görüp, hep birlikte güzel çalışmalara ve projelere imza atan bir belediye başkanı olarak bu tarz haberler ile yapılanları karalayan sözde yayın organlarını kınıyoruz.

 

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!”

Güneş balçıkla sıvanmaz, yapılan bunca hizmet, bu kadar ucuz bir medya kumpasıyla karalanamaz. Biz buradayız, görevimizin başındayız. istifa haberleri net bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bir şey olsa zaten ben Bilecikli hemşehrilerime gerekli açıklama yaparım.

 

“ETİK DAVRANIŞ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Sol görüşlü yayın organları aslı astarı olmayan bir şeyi haber yapıyor. Bu yapılan etik davranış olmadığını düşünüyorum. Bunlar öküz altında buzağı arıyorlar. Onların işine böyle geldiği için böyle haberler yapıyorlar.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, İddialara cevap verdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin