BELEDİYE 1.3 MİLYONLUK HİBEYİ KAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna katıldığı Bilecik Arena programında Gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başkan Tuna  TANAP Projesiyle Belde’ye 1.3 Milyon tutarında hibe kazandırdıklarını belirterek şunları aktardı:

BAŞKAN TUNA;” EN BÜYÜK YATIRIMI BİZ ALDIK”

“Şimdi biliyorsunuz TANAP  boru hattı bizim beldemizden geçiyor. O zaman proje çalışması istenmişti. Hem Belediyeler olsun,hem de kamu kuruluşları veya özel yerler olsun başvurular yaptık. En büyük yatırımı biz aldık.

1.3 Milyon. Bizim bir Mahallemiz var yatırım almayan. Bu Mahallemizin alt yapısını komple değiştirdik. Daha sonra bu Mahallemizin kaldırım taşlarını yaptık,şirin ve güzel mahallemiz. Özene özene yaptık ve gezilmesi gereken bir kaldırım çalışması yapmış olduk. Tertemiz bir Mahallemize kavuşturduk.

“ÇOK GÜZEL BİR PROJE HAZIRLADIK”

Şimdi şöyle bir puanlama sistemi vardı. Orada büyük bir avantajım vardı. Çok güzel bir proje hazırlamışız ki müracaat edenlerin içinden biz kazandık” ifadelerine yer verdi.

TANAP NEDİR?

Türkiye ve Azerbaycan, bugüne kadar başarı ile yürüttükleri çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek dünya enerji piyasalarında ses getirecek dev bir projeye imza atıyor. Bu proje: Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP).
İki kardeş ülke, Türkiye ve Azerbaycan’ın iş birliğiyle ortaya çıkan bu dev proje ile Avrupa’nın ve Türkiye’nin doğalgaz ihtiyacını karşılamayı bunun yanı sıra bölgede gaz çeşitliliğinin sağlanmasını hedefliyoruz.
Önceliği insan, çevre, iş sağlığı ve güvenliği olan proje, Türkiye’nin gücüne güç katarak konumuna katkıda bulunacak.
BELEDİYE 1.3 MİLYONLUK HİBEYİ KAPTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin