BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı, Eskişehir Valisi ve Bebka Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik’in başkanlığında Bursa’da yapıldı.

 

Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Vali Süleyman Elban’ın yanı sıra, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Bursa Vali Yardımcısı Bebka Genel Sekreter Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Hasan Çepni’nin katıldığı yönetim kurulu toplantısında Bebka’nın gündemindeki konular ele alındı.

 

 

Toplantıda, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sunulan ”İleri kompozit malzemeler araştırma ve mükemmeliyet merkezi” güdümlü projesinin değerlendirme sonuçları ile mevcut güdümlü projeler ve yeni önerilen güdümlü proje fikirleri, teknoloji odaklı hızlandırıcı programı, Bursa Ticaret İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilecek ”Perakende Ticaret Zirvesi”, ”Tekstil ve konfeksiyon sektöründe uluslararası Ar-Ge proje pazarı zirvesi” konuları değerlendirildi.

 

 

Toplantının açılışında konuşan Eskişehir Valisi ve Bebka Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik, ”2017 yılının ilk Yönetim Kurulu toplantısını Bursa ilinde yapıyoruz. Ev sahipliklerinden dolayı Bursa Valisi İzzettin Küçük beye teşekkür ederiz. Geçmiş dönemlerdeki çalışmalarından ötürü Bebka personeline ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bugün gündemimizdeki bazı projelerin mevcut durumlarının değerlendirilmesine dair gündem maddelerimiz bulunuyor. Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin